Diumenge, 28 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats
Entitats Socials
 
 
AUVËNGUEN Jóvens de l'Espluga
L'ASSOCIACIÓ
ESTRUCTURA DE L'ENTITAT
FES-TE'N SOCI
FOTOGRAFIES
FONS DE PANTALLA
 
ADF
 
AGRÍCOLA I SECCIÓ DE CREDIT ESPLUGA SCCL
CONSELL RECTOR
SECCIÓ COMERCIAL
SECCIÓ CELLER
SECCIÓ TRULL D'OLI
SECCIÓ CEREAL
PRODUCTES
MUSEU DEL VI
 
ASSOCIACIÓ DE JUBILATS I PENSIONISTES
 
ASSOCIACIÓ DE VEÏNS DE LA URBANITZACIÓ CARRERAS
 
PENYA BARCELONISTA
 
UNIÓ DE BOTIGUERS
 

SERVEIS
Àlbums
Enquestes
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
AUVËNGUEN Jóvens de l'Espluga

  L'ASSOCIACIÓ

L’associació Juvenil Auvënguen, jóvens de l'Espluga és una entitat juvenil sense ànim de lucre inclosa al registre d'associacions de la Generalitat de Catalunya i la Secretaria General de Joventut.

Auvënguen és una entitat aglutinadora que se sent implicada en el moviment social i cultural de l’Espluga organitzat o destinat a joves. Des d’Auvënguen també es potencien les festes de durant l'any.

El punt més important però, és l'organització d'activitats com tallers per a joves de diverses temàtiques, trobades, o conferències, o la participació directa en la SETMANA DE LA JOVENTUT.

La intenció és fer cas al moviment juvenil de la vila, potenciar-lo, sempre seguint els valors de tolerància, educació, correcció, però amb els ulls molt mirats a la societat actual, a moderniat, amb molta ambició de futur.

L’Espluga té Associació de Joves des del divendres 14 d'octubre del 2005, quan prop de 60 joves espluguins es van trobar a l’Antic Hospital per crear l’Associació Juvenil Auvënguen, jóvens de l’Espluga. L’Associació juvenil Auvënguen, és fruit dels diversos Fòrums Locals de joventut que van aplegar desenes d’espluguins joves, entre el 2004 i el 2005. Va ser aquí on es va acordar redactar un Pla Local de Joventut. Els principals projectes que s’hi contemplaven són la creació d’un Punt d’Informació Juvenil i de l’Associació de jóvens de l’Espluga.

L’Associació es va constituir de manera legal, a partir de l'assamblea fundacional, el 14 d'octubre i la d'aprovació dels estatuts el 27 de gener del 2006.

EQUIP DE JUNTA I VOCALIES

ACTA DE L'ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA - 06.10.06