Divendres, 26 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 UE l'Espluga Femení

Crònica del Partit: les noies de l'Espluga tornen a guanyar davant l'afició
Aquest passat cap de setmana l’equip femení de la Unió Esportiva l’Espluga va tornar a jugar a casa, aquest partit era l’últim partit a casa d’aquesta temporada. Es preveia un partit fàcil ja que l’equip visitant només ha sumat un punt aquesta temporada, aquest fet va perjudicar a les noies de l’equip espluguí ja que van saltar al camp amb un cert excés de confiança. Mica en mica van adonar-se que si no es posaven dins el partit els hi costaria emportar-se els tres punts. Tot va canviar quant Mercè des del mig camp va picar una falta directa que va entrar al fons de la porteria, col·locant l’un a zero en el marcador. A partir d’aquest moment l’equip espluguí va començar a tocar més la pilota i a buscar els espais que deixava la defensa visitant, un d’aquests espais el va aprofitar Sonia que va conduir la pilota per banda esquerra i va encarar porteria, al entrar dins l’ària va tocar la pilota suaument per sobre de la portera i va fer pujar el dos a zero en el marcador. Amb aquest avantatge es va arribar al descans del partit.
La segona part va començar igual com havia acabat la primera, però poc a poc l’equip visitant va  començar a pressionar més, aquest fet va provocar que el Col·legi Vidal i Barraquer escurcés diferències en el marcador. Aquest gol va donar ales a l’equip visitant ja que el perill era constant a la porteria local defensada per Eva.  Aquest fet va provocar que l’equip visitant avancés la defensa i Silvia entre línies va agafar una pilota al mig camp i conduint amb velocitat es va plantar davant la portera i amb vista va picar la pilota fora de l’abast de la portera, fent pujar el tres a un en el marcador. Amb aquest resultat es va arribar al final d’un partit molt disputat on l’equip femení de la Unió Esportiva L’Espluga va poder oferir una nova victòria al seu públic.
Després del partit les noies de l’equip femení van anar a celebrar la victòria amb un sopar, gentilesa de Cal Tiet Isidre, un  dels molts espònsors que ha fet possible que l’equip femení sigui avui una realitat. Cal recordar que aquest diumenge l’equip femení finalitzarà la temporada al camp de la Floresta.
UE l’Espluga 3 :Eva, Mercè, Jessica, Silvia, Olga, Núria, Monica Sheila, Ari, Monica Martí, Sonia, Anna March, Monica Sánchez, Montse, Toñi.
C. Vidal i Barraquer 1 :       // Albert Fernandez

Data: 02-05-2008