Dimarts, 16 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 Unió Esportiva l'Espluga

L'Espluga deixa escapar els tres punts
Aquest passat cap de setmana l’equip femení de l’ Unió Esportiva l’Espluga es va desplaçar a Tarragona, concretament al barri de Sant Pere i Sant Pau. Les noies de l’equip femení de l’Espluga van saltar al camp amb ganes i força motivades, aquest fet es va notar ja que en el primers minuts l’equip que creava perill era l’equip de la conca, aquest perill no es va transformar amb gols i sobre el minut 10 d’aquesta primera part l’equip local es va avançar en el marcador. Aquest avantatge en el marcador no va durar gaire ja que després d’una excel·lent jugada de l’equip espluguí, Jessica llançant-se per terra va fer pujar l’empat en el marcador. Als pocs minuts altre cop l’equip local es posava per davant, però Silvia amb un fort xut de fora l’ària tornava a empatar el partit. Ja sobre el minut 30 d’aquesta primera part el Sant Pere i Sant Pau feia pujar el tercer en el seu marcador però acte seguit i aprofitant un mal control de la portera local altre cop Silvia feia pujar l’empat a tres en el marcador. Amb l’empat a tres es va arribar al descans del partit.

La segona part va començar amb un seguit d’errors de la portera espluguina, els quals van significar que l’equip espluguí encaixés tres gols en tan sols 10 minuts. Això va significar un fort cop moral per les noies de l’equip espluguí, aquest fet i que físicament ja no oferien el mateix rendiment físic que en la primera part, va provocar que l’equip local jugués a plaer gairebé tota la segona part aconseguint dos gols més fins col·locar el vuit a tres definitiu en el marcador.  Cal destacar que tot hi perdre l’equip espluguí ho va seguir provant, fent excel·lents combinacions i aguantant molt bé en l’un contra un.
Aquest pròxim dissabte 26 d’abril a les 15:20h. l’equip femení jugarà a casa el seu últim partit d’aquesta temporada ho farà contra l’últim classificat, el Col·legi Vidal i Barraquer. //Albert Fernández

Data: 24-04-2008