Dijous, 18 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 UE Espluga Femení

L'Espluga deixa escapar els tres punts
Aquest passat cap de setmana l’equip femení de la Unió Esportiva l’Espluga tornar a jugar a casa. Es va enfrontar contra Icomar CF, cap equip aprofitava les oportunitats i així, es va arribar al descans del partit amb l’empat a zero en el marcador.

La segona part va començar molt malament per l’Espluga ja que en el minut dos l’equip visitant és va avançar en el marcador. Sobre el minut 20 d’aquesta segona part les coses es posaven de cara per l’Espluga ja que l’àrbitre va expulsar una jugadora de l’Icomar CF. Aquest fet les noies de l’equip femení de l’Espluga no el van saber aprofitar i després de tant perdonar va arribar el segon gol per l’equip visitant. L’Espluga ho va seguir intentant però amb el 0-2 en el marcador es va arribar a la fi del partit. Aquest pròxim diumenge les noies de l’equip espluguí és desplacen a Sant Pere i Sant Pau.

UE l’Espluga  0 :Eva, Mercè, Núria, Silvia, Ariadna, Laura, Montse, Anna March, Anna Farré, Olga, Monica Sheila, Monica Sánchez, Sonia, Aida. // Albert Fernández


Data: 16-04-2008