Divendres, 21 de Gener de 2022
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLČTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 TREKORIENTACIÓ

Xifra rčcord de participació a la Trekorientació a Poblet amb 563 corredors i 26 mascotes
Un total de 563 persones i 26 mascotes van participar aquest diumenge a la Trekorientació a Poblet, la segona de les tres proves que conformen la Trekorientació a la Ruta del Cister. El bon temps va acompanyar la jornada, que va assolir un rècord de participació històric. L'organització havia tancat les inscripcions una setmana abans del previst, amb 100 persones en llista d'espera. L'edició d'enguany ja havia ampliat el nombre de places amb un centenar més que el 2007. Segons l'organització, l'èxit de l'activitat radica en el seu plantejament popular que permet que s'hi puguin apuntar des d'amics i famílies amb nens, fins als esportistes més entrenats.

La prova de Poblet va oferir, de forma excepcional, una nova categoria sota el color groc. Amb una distància d'entre 18 i 20 km, estava pensada per als participants habituals de la categoria blava que volien augmentar de forma progressiva la dificultat del recorregut.

Com en la resta de proves, el nivell vermell es va adreçar als esportistes d'elit i el verd als amateurs i a famílies amb nens. Els guanyadors de la categoria vermella, amb el recorregut més exigent, van ser Jordi Pàmies -individual masculí-, i Mònica Aguilera -individual femení-.

La tercera i darrera prova d'aquesta activitat d'orientació i senderisme, que se celebra durant la primavera a l'entorn dels tres monestirs de la Ruta del Cister, serà el pròxim 11 de maig a Santes Creus. Les inscripcions en línia ja són obertes i es tancaran el 8 de maig.

Vist l'èxit de l'edició d'enguany, amb 1.100 participants a falta que se celebri la prova de Santes Creus, es preveu que la Trekorientació '08 superi les més de 1.500 persones de l'any passat. En les cinc edicions que acumula ja hi han participat més de 3.000 'trekers'.
Data: 08-04-2008