Divendres, 21 de Gener de 2022
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLČTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 TREKORIENTACIÓ

La Trekorientació a Poblet desborda el límit d'inscripcions amb 600 participants
La Trekorientació a Poblet, la segona de les tres proves de la Trekorientació a la Ruta del Cister, ha assolit un rècord d'inscrits des que s'organitza aquesta activitat esportiva. L'organització s'ha vist desbordada per l'allau d'inscripcions a la prova -que es fa aquest diumenge 6 d'abril a Poblet- amb 588 participants i una llista d'espera que continua creixent. Malgrat que el llindar fixat era de mig miler d'inscrits, Drac Actiu, l'empresa organitzadora, ha optat per ampliar-lo fins gairebé als 600, aprofitant que a Poblet es poden triar 4 circuits amb 2 punts de sortida diferents, per la qual cosa els participants no s'aglutinaran al llarg del recorregut.

Drac Actiu ja fa dies que ha tancat les inscripcions, tot i que en els darrers dies ha recol·locat alguns participants més, perquè quedaven places en els circuits més difícils, el vermell -d'entre 22 i 26 quilòmetres- i el nou circuit groc -d'entre 18 i 19 quilòmetres-. Aquests dos recorreguts fan un circuit lineal de Prades a Poblet, i els participants agafen un autobús a Poblet que els deix a Prades per iniciar la prova -vermella o groga-.

Així, dels 600 inscrits, uns 200 aniran a Prades, mentre la gran majoria, uns 400, s'han apuntat als circuits blau -d'entre 14 i 16 quilòmetres- i el verd -de 4 a 6 quilòmetres-. En aquest cas, els participants faran un circuit circular, amb Poblet com a punt de sortida i arribada. Poblet és el punt final per a tots, i és on es lliuren els premis.

L'organització es mostra molt satisfeta per tenir 588 persones apuntades, sobretot tenint en compte que la primera edició, ara fa sis anys, només hi van participar una trentena de corredors. Dos anys després, es van afegir les proves a Vallbona de les Monges i Santes Creus, i l'activitat va passar a ser la Trekorientació a la Ruta del Cister.

En aquesta 4a edició de la Trekorientació a la Ruta del Cister ja es va batre rècord d'assistència a la primera prova, el 2 de març a Vallbona (Urgell), amb més 500 participants i gairebé 50 mascotes. Poblet (Conca de Barberà), la prova per excel·lència, ha ampliat el rècord. La darrera prova es farà a Santes Creus (Alt Camp) l'11 de maig. // Núria Torres / ACN
Data: 03-04-2008