Dijous, 25 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLČTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 TREKORIENTACIÓ A POBLET

La Trekorientació a Poblet, que incorpora un nou circuit, completarŕ inscripcions abans d'hora
La Trekorientació a Poblet, la segona de les tres proves de la Trekorientació a la Ruta del Cister, ja té 400 inscrits, quan el límit està fixat en mig miler de persones. Això fa pressuposar que l'organització haurà de tancar inscripcions molt abans que es faci la cursa, el pròxim 6 d'abril, quan l'any passat es van poder fer fins l'últim dia. Dels 400 inscrits, un centenar estan apuntats a les tres proves a la Ruta, una opció amb un preu més econòmic. Enguany, a més, la prova de Poblet incorpora un nou circuit, identificat amb el color groc, d'entre 18 i 19 quilòmetres, entre el nivell alt (vermell) i mig (blau).

Els inscrits al nou circuit groc, i també els del vermell -entre 22 i 26 quilòmetres-, faran un circuit lineal i sortiran des de Prades amb arribada a Poblet, mentre que els del verd -entre 4 i 6 quilòmetres- i els del blau -de 14 a 16 quilòmetres- tindran Poblet com a punt de sortida i arribada, amb un circuit circular.

L'organització ha introduït el circuit groc, donat que cada any el circuit blau acabava tenint més quilòmetres dels previstos perquè se sortia de Prades, i no es podia escurçar el recorregut. Els autobusos per anar a Prades pels recorreguts vermell i groc, sortiran de Poblet a les vuit del matí, dos quarts de nou i les nou.

També hi haurà un servei especial pels participants que vagin amb mascota, a dos quarts de nou. La primera prova de la Trekorientació que es va fer a Vallbona va batre rècord d'assistència amb més 500 participants i 45 mascotes. A Poblet es pretén ampliar l'èxit i la darrera prova es farà a Santes Creus l'11 de maig. // Núria Torres / ACN
Data: 25-03-2008
 Maite Fusté explica que la prova a Poblet ja té 400 inscrits