Dimarts, 07 de Maig de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA

L'Espluga, molt superior, acaba golejant al Coma-Ruga
U.E L’ Espluga 5

 

Coma-Ruga  0

El passat dissabte dia 24 l’ Unió Esportiva L’Espluga va jugar contra l’ equip del Coma-Ruga. El partit va anar marcat per el fort vent que feia, en la primera part l’ Espluga va jugar en contra d’aquest fenomen atmosfèric i en seguida és va veure que l’equip local era molt superior al visitant, no va tardar gaire en arribar les ocasions de gol, era en el minut 10 de partit quan Xesco va entrar dins l’ària sol i volent fer un dribling mes del necessari va perdre l’esfèric.

Als dos minuts altre cop Xesco va encara el porter i va creuar la pilota i quan tothom ja cantava gol, el porter va tocar lleugerament la pilota que va sortir fregant l’arrel del pal esquerra. Sobre el minut 15 d’aquesta primera part Xesco va tornar a tenir una ocasió per marcar però va sortir fora per poc.

En el minut 17 d’aquesta primera part  Xesco va voler picar una falta entre el mig camp i l’ària gran, xutant directe a porteria i gràcies a una forta bufada la pilota és va frenar i va acabar entrant al fons de la porteria fent pujar l’un a zero al marcador.

L’Espluga jugava ràpid i amb molt d’acer tot i jugar a contra vent, però els gols no volien entrar. Però Xesco en el minut 35 va ampliar el marcador fent el 2 –0 per sota les cames del porter del Coma-Ruga. Amb aquest resultat és va arribar al descans del partit.

En la segona part l’ Espluga semblava que amb el vent a favor cosiria a gols l’equip visitant, ja que aquests no aconseguien sortir del seu propi camp amb la pilota controlada. El fet és que l’Espluga jugava pitjo que la primera part però creava mes perill. Sobre el minut 10 d’aquesta segona part Casano que havia sortit en aquesta segona part va fer el 3-0, després d’una jugada personal per banda dreta.

El Quart no va tardar a caure ja que el rei dels rebots va aparèixer per banda esquerra i es va endur una pilota dividida, Tatan va fer una conducció amb el cap i és va plantar dins l’ària petita, va efectuar un fort xut que va entrar entre el porter i el pal esquerra.

Aquests van ser els instants on l’equip local va efectuar més xuts a porteria, el més espectacular va fer Xescu que xutant des de el mig del camp va enviar la pilota al travesser i no va entrar per poc.

L’últim gol del partit el va fer Oriol sobre el minut 35 d’aquesta segona part, de fet ell va fer la jugada per banda dreta, esquivant fins a tres defenses i finalment va entrar a l’ària gran i va fer un xut molt col·locat, entrant per el mateix escaire dret de la porteria, és a dir un espectacular gol per tancar la golejada de l’Espluga. El partit va acabar amb aquest 5 – 0 i tres punts mes.

Aquest pròxim cap de setmana l’equip espluguí torna a desplaçar-se  i aquest cop anirà a jugar al camp del Santa Oliva, en busca dels tres punts.


Redacció: Gerard Flor

Data: 28-03-2007