Divendres, 19 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 UE L'ESPLUGA MASCULÍ

L'Espluga, amb un jugador menys, rep 5 gols en els últims 20 minuts
Aquest passat dissabte dia 1 de Març l’Espluga va desplaçar-se al camp del líder. El partit es preveia molt difícil, però l’equip de la Conca va saltar al camp decidit a plantar cara. El fet és que l’equip local als cinc minuts es va avançar en el marcador, però aquest fet no va fer abaixar els braços a l’equip espluguí, que a partir d’aquest moment va començar a jugar la pilota i a crear perill a la porteria contrària. Provocant que es veiés una bona primera part, ja que els dos equips tocaven amb criteri l’esfèric i creaven perill dins l’ària rival. L’Espluga va tenir una ocasió boníssima per empatar el partit ja en les acaballes d’aquesta primera part, però primer Bepu i desprès Bota no van estar encertats a l’hora d’enviar l’esfèric dins la porteria de l’Espanya- Canonja. Així doncs, amb 1 a 0 en el marcador és va arribar al descans d’una primera part molt disputada.
En la segona part l’Espluga va saltar amb la idea i la sensació que podia fer alguna cosa més, el fet és que amb el perill que creava l’equip de la Conca semblava que havia d’arribar el gol de l’empat i així va ser, però no va ser un gol qualsevol  ja que va ser un gol de corner directe, un gol olímpic que es diu, l’autor del gol va ser Jordi Farré que no és un habitual en aquests tipus de llançaments. Aquest gol va donar la sensació que l’Espluga es podia emportar els tres punts cap a casa, però la mala sort es va voler cebar amb l’Espluga, ja que amb tots els canvis fets i a manca de 20 minuts per finalitzar el partit, el lateral Inut Alexandru es ressentia de l’esquena i a posteriori es lesionava Bepu. Aquest fet va provocar que l’Espluga jugués amb un jugador menys i un tocat físicament, provocant que l’equip local jugués amb molta llibertat i arribés amb molta facilitat a la porteria de l’Espluga,  ja que el mig del camp de l’equip espluguí va desaparèixer per la lesió de Bepu. En aquests últims 20 minuts  l’Espluga poc va poder fer per evitar que l’equip local els fés cinc gols. Deixant un resultat massa ampli vist el joc exercit per l’Espluga fins les lesions abans esmentades. Així doncs amb el contundent 6 a 1 en el marcador es va arribar al final del partit.

Aquest pròxim dissabte 8 de març a les 17h l’Espluga jugarà a casa contra el quart classificat, el Bonavista, al qual no posarà les coses fàcils.

Redacció: Gerard Flor

Edició: Albert Fernández

Data: 06-03-2008