Dimarts, 23 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 UE L'ESPLUGA FEMENÍ

Les noies de l'Espluga hi posen ganes, però el Valls és molt superior.
L’Equip femení de la Unió esportiva l’Espluga es va desplaçar l'1 de març al camp del líder d’aquesta competició, que és l’Escola de Futbol de Valls. El partit es preveia molt complicat, però tot i sabent aquest fet les noies de l’equip espluguí van saltar al camp disposades a donar-ho tot. Aquest fet va donar el seu fruit ja que al inici del partit l’equip de la Conca tenia l’equip local dins el seu propi terreny de joc. Sobre el minut 10 d’aquesta primera part i desprès de la lesió de Eva, el Valls va fer tres gols consecutivament. Les noies de l’equip espluguí no van abaixar els braços i van seguir pressionant i jugant força bé la pilota, amb la mala sort que tres errors en defensa van significar tres gols més al marcador de l’Escola de Futbol de Valls. Amb el 6 a 0 en el marcador es va arribar al descans del partit.

La segona part va començar tal i com havia acabat la primera, però en aquesta part l’equip espluguí va pressionar molt més que el rival, però sense encert de cara porteria. Cal destacar una jugada de Laura que va marxar de tres adversàries i va xutar a porteria, però  la portera del Valls, ben col·locada va aturar l’esfèric.
El Valls tot i la pressió de les espluguines va estar molt més encertat de cara a porteria i va fer pujar tres gols més en el marcador, així doncs amb el 9 a 0 en el marcador es va arribar al final del partit, on cal destacar la bona actuació que van tenir les jugadores espluguines, que tot i perdre van lluitar fins al final, demostrant que si volen poden jugar millor.
Aquest dissabte l’Espluga jugarà a casa a les 15:20h i ho farà contra L’Amposta CF.

E.F. Valls  9

UE l’Espluga 0 : Eva ( Toñi 9’), Anna March, Monica Sheila, Nuria, Laura, Mercè, Silvia, Sonia, Anna Ferre, Olga, Ari.

Data: 06-03-2008