Dimarts, 16 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 UE L'ESPLUGA - MASCULÍ

L'Espluga surt golejat amb 14 baixes del camp del Salou
L’equip espluguí es va desplaçar aquest dissabte 16 de febrer al camp del Salou. Aquest desplaçament va anar marcat per les nombroses baixes de l’equip espluguí. Aquest fet va provocar que l’equip de la Conca comencés el matx amb deu jugadors, és a dir, amb inferioritat numèrica des del primer minut de partit. El jugadors espluguins, coneixedors d’aquest fet, van saltar al camp desmoralitzats, provocant que l’equip local arribés amb perill a l’àrea local. Sobre el minut 20 d’aquesta primera part el Salou va tenir una ocasió claríssima per avançar-se en el marcador, però Jordi Llort (foto) va evitar-ho amb una magistral aturada. Seguidament l’Esplugava enviar la pilota a peus de Òscar,  jugant al contraatac. Aquest va xutar, el porter va rebutjar la pilota i Amatller, venint de segona línia, va posar l’Espluga per davant en el marcador. L’equip de la Conca  anava aguantat amb l'0-1 al marcador i amb un jugador menys, fins que en el minut 40, en un error monumental  de la defensa va arribar l’empat. El Salou va seguir atacant i abans d’arribar al descans el lateral espluguí va cometre un altre error, passant la pilota al davanter local. Aquest no va perdonar i va fer pujar el dos a un al marcador. Amb aquest resultat es va arribar al descans.
En la segona part, l’Espluga va saltar al camp amb onze jugadors, ja que en el transcurs de la primera part va arribar Jordi que es trobava en el tram final de la seva lesió. Precisament aquest jugador va tenir l'oportunitat del gol de l’empat, però el porter local va rebutjar la pilota. El rebuig va anar a peus d’Òscar que va xutar a trencar i va enviar la pilota fora. Després d’aquesta acció, l’àrbitre va assenyalar una falta més que dubtosa, al vèrtex esquerra de l’àrea gran. L’Espluga va protestar molt aquesta falta i fruit d’aquestes protestes l’àrbitre va expulsar Joan per doble amonestació. Amb aquest fet l’Espluga tornava a quedar-se amb un jugador menys. El Salou, amb excel·lent llançament de falta, va col·locar el 3-1 al marcador. Quedaven vint minuts i l’Espluga va obrir-se  i  va llançar-se a l’atac en busca d’escurçar diferències. Aquest fet quasi va donar resultat ja que Jordi, Jordi Pérez, Amatller i Miguel van tenir la possibilitat d’escurçar el marcador. Però no va ser així, sinó tot el contrari. Als últims cinc minuts i quant l’equip de la Conca estava a l’atac, el Salou va fer dos gols més, significant que el partit acabés amb el cinc a un en el marcador. Segons la plana tècnica de l'Espluga "el resultat és molt enganyós vist el joc dels dos equips". La directiva de la Unió Esportiva L'Espluga ha felicitat als jugadors espluguins per l’esforç fet durant tot el partit.
Aquest dissabte 23 de febrer, a les 17h, la Unió Esportiva l’Espluga torna a jugar a casa i ho farà contra el Vimbodí, un derbi en tota regla.

Salou UD  5
UE l’Espluga 1: Jordi Llort, Josep M., Antoni, Jordi Amatller, Jordi Farré, Joan, De Cara, Jordi Pérez, Sergio, Oscar, Jordi.
Redacció: Gerard Flor - Edició: Albert Fernández
Data: 20-02-2008