Dijous, 25 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 UE L'ESPLUGA DE FUTBOL - EQUIP MASCULÍ

Homenatge amb golejada final per UE l'Espluga, davant l'Escola Sant Pere i Sant Pau B
L’Equip masculí de la Unió Esportiva l'Espluga va disputar, aquest dissabte 26 de gener, el partit inclòs en els actes de la 443a. Fira de l’Espluga, corresponent a la jornada 16 de tercera territorial, grup 24. El partit era el primer de la segona volta d’aquest campionat. El matx va anar precedit per un acte d’homenatge a la Paula, filla de la Susana i un dels capitans i vocal de l’equip espluguí, el Sopes, com el coneix molta gent. Després d’aquest acte va començar el partit, que va iniciar-se molt bé per l’Espluga ja que en el primer minut i dels peus de Miki va arribar el primer gol espluguí. El partit semblava posar-se de cara per l’equip local, però degut a les facilitats que es donaven al rival, facilitats que el Sant Pere i Sant Pau va aprofitar, sobre el minut 17 de la primera part va arribar el gol de l’empat. Aquest fet va fer reaccionar a l’equip local que va començar a jugar la pilota amb una mica més de criteri i a portar més perill a la porteria visitant. Sobre el minut 38 d’aquesta part i després d’una excel·lent jugada d’atac va arribar el gol de José Miguel. Amb aquesta acció, l’Espluga s’avançava en el marcador i amb el 2-1 al marcador es va arribar al descans.
En la segona part, l’equip local va sortir al camp amb la intenció d’emportar-se el partit, i ja sobre el minut cinc, Jordi Pérez va fer un desplaçament a l’espai per José Miguel. Aquest no va fallar i va fer pujar el 3-1 al marcador. Amb aquest gol l’Espluga no en tenia prou i va continuar atacant, fet que va donar el seu fruit ja que Miki per banda esquerra va centrar la pilota. L’esfèric es va passejar per davant de la porteria i Israel, entrant per banda dreta, va engaltar la pilota, enviant-la al fons de la porteria, i fent pujar el 4-1 en el marcador. El cinquè gol no tardar en arribar i va ser obra de Miki que altre cop marxant per velocitat va encarar al porter i va enviar l’esfèric al fons de la porteria. Amb el cinc a un al el marcador es va arribar al final del partit amb una victòria que dóna moral als jugadors espluguins. La Unió Esportiva l'Espluga va dedicar la golejada a tots els jugadors lesionats de l'equip, i va aprofitar per donar l’enhorabona al Josep M. i a la Susana per la filla que han tingut.

Aquest cap de setmana els nois espluguins s’enfrontaran al Duesaigües B. El partit s’ha adelantat al divendres dia 1 de Febrer a les 21:30 hores, per tal de facilitar la participació en les rues de carnaval del jugadors dels respectius equips.

UE. l’Espluga  5 :  Jordi Llort, Sopes, Anton, Jordi Pérez, Toni, Jose Miguel, Israel, Ionut Alexandru, Jordi Amatller, Jordi Farré, Miki.

Data: 29-01-2008