Divendres, 26 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 UE L'ESPLUGA DE FUTBOL - EQUIP MASCULÍ

l'UE l'Espluga perdona al Constantí i acaba perdent per la mínima
L’Equip masculí de la Unió Esportiva l'Espluga va jugar, aquest passat dissabte 19 de gener, el primer partit de l’any 2008 a casa. En aquesta ocasió es va enfrontar al Constantí, tercer classificat de l’actual competició. Al llarg del partit l’Espluga dominava el joc però no sabia acabar la jugada ja que els futbolistes espluguins topaven contra la defensa o perdien la pilota dins l’àrea rival. En la primera part del partit, l’Espluga hagués pogut marxar amb un 3-0 a favor en el marcador, però no va ser així ja que el davanters espluguins no estaven encertats. A la mitja part es va arribar amb l’empat a zero en el marcador.
La segona part va ser una còpia de la primera, però en una acció desafortunada per l’Espluga va arribar el gol visitant. A partir d’aquest moment els jugadors espluguins van seguir atacant amb el cor, però sense utilitzar el cap ja que l’equip visitant jugava amb un jugador menys. L’àrbitre també va voler agafar protagonisme ja que no va assenyalar un clar penal dins l’àrea local, acció que hagués pogut significar l’empat a un en el marcador. Amb una derrota injusta per l’Espluga es va arribar al final del partit, on l’equip espluguí va perdre el tercer partit consecutiu i el segon partit a casa.

Esperem que aquest dissabte 26 de gener a les 17:00h, quan l’Espluga torna a jugar a casa, pugui aconseguir la victòria i així poder agafar moral de cara la segona volta del campionat. 

Redacció: Gerard Flor Vallverdú

Data: 24-01-2008