Divendres, 26 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 UE L'ESPLUGA DE FUTBOL - EQUIP FEMENÍ

Espectacular golejada de UE l'Espluga femení al camp del Vidal i Barraquer de Cambrils
Aquest dissabte 19 de gener, l’equip femení de la Unió Esportiva l'Espluga es va desplaçar al camp del Cambrils per jugar contra el col·legi Vidal i Barraquer. El partit va començar molt bé per les jugadores espluguines ja que als 10 minuts ja anaven guanyant 0-4, amb quatre gols de Silvia. L’Espluga no afluixava i sobre el minut 20 d’aquesta primera part Sònia feia el 0-5, aprofitant un rebuig de la portera. El sisè gol per l’equip femení de l’Espluga no va tardar en arribar i el va aconseguir Laura, amb un potent xut de fora l’àrea. Amb aquest resultat es va arribar al descans del partit.

La segona part va començar amb un cert relaxament de l’Espluga, però tot i així creaven perill a la porteria local. En una d’aquestes accions, Mercè va topar amb la portera i aquest fet va desencadenar un espectacle llastimós, ja que el públic i els entrenadors de l’equip local van entrar dins el camp, van començar a insultar i a faltar el respecte a les jugadores de l’Espluga. Aquest fet va provocar que quan es va reprendre el joc l’equip local fes gol i fes pujar l'1-6 en el marcador, fruit del desconcert que hi havia en aquells moments.
A partir d’aquest moment, l’orgull i la ràbia de les jugadores espluguines es va veure reflectit al camp, ja que van començar a jugar molt bé amb la pilota i fent moltes combinacions entre elles. Aquest fet va provocar que l’equip local gairebé no veia l'esfèrica i a l'hora també va provocar que Sònia, per banda dreta, fes pujar l'1-7 al marcador. Seguidament Silvia altre cop feia el vuitè gol per l’Espluga. En la següent jugada, Mercè, per banda dreta, va fer el novè, un gol de “vaselina”. Ja en les acaballes del partit, Silvia va fer el definitiu 1-10, aconseguint el sisè gol del seu comte golejador en aquest partit. Aquest dissabte 26 de gener, l’equip femení descansa i no tornarà a jugar fins el dia 2 de febrer al camp de la Pobla de Mafumet.
UE l’Espluga 10: Eva, Laura, Nuria, Silvia, Cristina, Mercè, Anna, Olga, Sonia, Jessica, Monica.
 
Redacció: Gerard Flor Vallverdú

Data: 24-01-2008