Dimarts, 07 de Maig de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 VILATEL CASAL DE L'ESPLUGA D'HOQUEI

Mala jornada el 18 de març
Jornada del dia 18 de març
 
El diumenge 18 de març no va ser un bon dia pels equips d’hoquei del Vilatel Casal, ja que tan sols l’infantil A va aconseguir sumar els 3 punts en joc.


L’Infantil B va caure clarament a la pista del Maristes Sant Joan per 14 a 1. A més de desmotrar la seva superioritat, cal dir que l’equip epsluguí tenia la baixa del seu porter titular i al llarg del partit també va tenir problemes físics amb altres jugadors, fet que va impedir poder rendir al màxim nivell. Tot i així l’equip barceloní va ser molt superior, i a més va jugar amb molta intensitat perquè necessitava guanyar per més de onze gols.


L’equip Infantil A per la seva part va ser la cara de la jornada, guanyant per 11 a 2 al Masquefa en un partit molt còmode, que el nostre equip va dominar des de bon principi.

Per la seva part l’equip senior va veure trencada la seva bona ratxa perdent a casa davant el Calafell per 7 a 8. El partit es va complicar en els primers minuts, en els quals el Calafell es va avançar per 0 a 3. A partir d’aquí el Casal va haver d’esforçar-se al màxim per igualar el partit, i a poc a poc millorant el seu joc ho va aconseguir.
La segona part va ser de molta igualtat arribant al 7 a 7 al barrer minut. Llavors un penal molt clar que l’àrbitre no va xiular a l’àrea del Calafell va precedir un contratac visitant que va acabar amb el 7 a 8. Sens duote va ser un mal final.

Data: 27-03-2007