Dimarts, 07 de Maig de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA

LA UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA PERDONA I ACABA EMPATANT AMB L'ARBOÇ
Aquest passat cap de setmana l’ Unió Esportiva L’Espluga és va desplaçar al municipi de l’Arboç, per jugar el partit corresponent a la 27ª jornada de lliga.
El partit va començar sense incidents, l’Espluga va sortir a encarrilar el partit de seguida, això provocava que mica en mica l’equip local anés reculat dins el seu propi terreny de joc. El fet de jugar tant a l’atac provocava que l’equip local jugues a la pilotada i confecciones raptis contraatacs. Producte d’una d’aquestes jugades per banda esquerra, el davanter va rebre la pilota i va entrar a l’ària,  va encarar el porter de L’Espluga i Llort va fer caure el davanter de l’Arboç. L’àrbitre va xiular penal, Daniel ( jugador de L’Arboç) va llençar la pena màxima i enganyant per complet a Llort va fer pujar l’un a zero en el marcador. A partir d’aquest moment l’equip espluguí va reaccionar, l’entrenador va fer un canvi d’ubicacions en la mitja i la davantera. Això va donar el seu fruit ja que n la mitja Tatan i Joan destruïen joc i també en creaven, provocant més solidesa defensiva. En la davantera també va funcionà força bé ja que Xesco i Petru és van col·locar a les bandes i J. Pérez de davanter centre, precisament aquest últim jugador sobre el minut 20 d’aquesta primera part va fer el gol de l’empat per l’Espluga, un potent xut des de 30 metres.

L’Espluga va seguir creant molt perill en les proximitats de la porteria local i sobre el minut 37 de la primera part altre com J. Pérez va picar la pilota amb el cap per damunt del porter de l’Arboç , enviant la pilota al fons de la porteria, fen pujar el un a dos en el marcador. Resultat amb el que és va arribar al descans.

En la segona part l’equip local va sortir llençat a l’atac i arribava amb molta facilitat a la porteria defensada per J. Llort. L’Espluga intentava treure la pressió de sobre, intentant entrar per bandes arribava a les proximitats de l’ària local . Sobre el minut 30 d’aquesta segona part Petru és va plantar sol davant del porter local i en lloc de xutar va intentar esquivar un defensa, aquest li va prendre la pilota i va iniciar un ràpid contraatac, la pilota va anar en profunditat a banda esquerra el davanter esquerra de l’Arboç va aprofitar un error defensiu i va  fer pujar l’empat al marcador. L’Espluga va intentar per tots el mitjans emportar-se el tres punts però el resultat ja no és va moure. Al final empat a 2 en el marcador i repartiment de punts. Aquest empat en camp contrari tenia sabor a derrota per l’Espluga ja que havien tingut la victòria a les mans, en canvi aquest resultat per l’Arboç semblava ser tot una victòria.

Amb aquest resultat l’Espluga perd una posició en la classificació i és col·loca en la sisena posició a dos punts del cinquè classificat.

Aquest pròxim dissabte l’Espluga juga a casa contra el COMA-RUGA , C.E. a dos quarts de cinc de la tarda al camp municipal del Riu Sec.
Data: 21-03-2007