Dijous, 18 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 9 de Desembre TORREFORTA B CD - UE l'Espluga

La UE l'Espluga goleja la primera victòria fora de casa
Els homes de la Unió Esportiva l'Espluga van enfrontar-se, aquest diumenge 9 de desembre és davant del Torreforta. El partit es preveia complicat, ja que l’equip de la Conca tenia tres handicaps: el fet  de jugar en diumenge al matí, el terreny de joc que era gespa artificial i el fet que el rival era un equip molt marruller. Per aquets tres factors l’Espluga va saltar al camp molt motivat i decidit a emportar-se el matx. El fet és que ja en el primer minut de partit, l’Espluga va avisar amb un xut desviat de Xesco. En la següent  jugada d’atac altre cop Xesco per banda dreta va tornar a provar-ho amb un potent xut. Aquest va rebotar en un defensa i va entrar al fons de la porteria, significant el 0-1 quan només havien passat 5 minuts de partit. A partir d’aquest moment l’Espluga va prémer l’accelerador una mica més i altre cop Xesco, executant dos xuts impecables des de la mateixa posició que el primer, va fer pujar el 0-3 en el marcador.

L’Espluga encarrilava molt bé el partit ja que en el minut 15 d’aquesta primera part ja guanyava per tres gols de diferència. Aquest fet va provocar un cert relaxament de l’equip de la Conca que va afluixar una mica la pressió al rival. El Torreforta va aprofitar aquest fet ja que en una jugada on el porter espluguí no va estar encertat, en la sortida el davanter local ho va aprofitar fent pujar l'1-3 en el marcador, resultat amb el que es va arribar al descans.

En la segona part l’equip local va sortir llençat a l’atac, fet que va donar resultat,  ja que sobre el minut dos d’aquesta part i després d’una errada monumental d'Àlex, la pilota va quedar a peus del davanter local, que sol davant del porter espluguí no va perdonar i va fer pujar el 2-3 en el marcador. Fruit d’aquest gol rebut, l’Espluga es va posar a treballar en el camp, trenant jugades molt ràpides. Això va provocar que arribés el quart gol per l’Espluga, aconseguit per Jose Miguel, després d’una excel·lent jugada individual. El cinquè no va tardar en arribar i va ser obra de Bogdah que no va perdonar en el llançament de penal, provocat pel porter del Torreforta després de fer caure Miki en l’interior de l’àrea. El sisè gol tampoc va tardar gaire a caure en el marcador de l’Espluga: va ser obra de Bogdah després d’una excel·lent combinació amb Miki. L’equip local continuava intentant escurçar diferències en el marcador, cosa que va aconseguir després de dues badades en defensa de l’equip de la Conca, provocant que el Torreforta escurcés diferències en el marcador fins el 4-6. Ja en els últims sospirs de partit va arribar el  setè gol de l’Espluga, aconseguit novament per Bogdah, després d’una excel·lent centrada d'Israel. Amb el 4-7 al marcador es va arribar a la fi del partit, aconseguint així la primera victòria com a visitant. Cal remarcar el gran encert golejador de Xesco i Bogdah que cadascun va aconseguir tres gols, també l’esforç realitzat per tot l’equip, però especialment remarcar el treball fet per Miki que va ser el motor de l’equip espluguí.

Aquest dissabte dia 15 de desembre l'equip masculí de la Unió Esportiva l'Espluga s’enfrontarà al Vallmoll a les 17h. Aquest partit està englobat en els actes per la Marató de TV3 del pròxim 16 de desembre.

UE l’Espluga  7: Albert, Antoni, Josep M., Sergio, Oriol, Francesc ( Israel 78’), De Cara, Iomut Alexandru, Jordi ( Anton 30’), Bogdah, Miquel.
Data: 10-12-2007