Divendres, 26 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 UE L'ESPLUGA - EQUIP MASCULÍ

UE l'Espluga perd el seu primer partit a casa
Aquest dissabte -1 de desembre- l’equip espluguí jugava a casa contra la Selva B. El partit va començar marcat pel relaxament amb el qual l’equip local va sortir al camp. Aquest fet va provocar que sobre el minut cinc d’aquesta primera part l’Espluga rebés el primer gol. A partir d’aquest moment l’Espluga semblava despertar-se, creant perill, sobre tot a jugada parada. En una d’aquestes jugades l’àrbitre va deixar d’assenyalar  un penal claríssim, perquè el defensa va rebutjar la pilota amb les dos mans. Després d’aquesta acció va arribar el segon gol per part de l’equip visitant. Amb el  zero-dos es va arribar al descans del partit.

En la segona part l’equip local va sortir amb una mica més d’intensitat. Això feia recular l’equip visitant i aportava ocasions claríssimes per l’Espluga. La primera acció la va tenir Bogdah que va encarar el porter i va enviar la pilota al pal. Sobre el minut 15 d’aquesta segona part Bogdah -després de rematar de cap- va enviar la pilota al fons de la porteria, escurçant distàncies en el marcador. En aquesta acció, tot i el gol, Bogdah va haver de ser substituït ja que es va obrir la cella. L’Espluga va seguir pressionat i creant molt perill però el porter de l’equip visitant va aturar totes les accions. Així doncs, amb l'u a dos en el marcador es va arribar al final del partit, significant la primera derrota a casa i la segona derrota consecutiva.

Aquest diumenge -9 de desembre- l’equip espluguí es desplaça al camp del Torreforta, el partit començarà a les 11:45.

UE l’Espluga 1: Albert, Antoni, Josep, Sergio, Oriol, Jose M., Carlos, Jordi A.  (Xavier 69’),Jordi F., Bogdah (Cristian 60’), (Anton 69’), Miquel.

Data: 05-12-2007