Divendres, 19 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 PENYA BLANC-I-BLAVA DE LA CONCA DE BARBERÀ

Els pericos de la Conca celebren un sopar de germanor en motiu de la nova Penya del RCD Espanyol
Després de 3 mesos de ser fundada la Penya Espanyolista de la Conca, divendres passat -30 de novembre- un total de 56 socis es van reunir al Restaurant Via Aurèlia de Montblanc, en motiu d'una trobada pre-Nadal. Al sopar hi va assistir el President de la Federació de Penyes de l’Espanyol, Ramon Rius, el coordinador de penyes del Club, Jaume Martinez, el conseller executiu, Enric Beltran, el subdirector del diari As, Tomàs Guasch i el regidor d’esports de la vila ducal de Montblanc, Joan Mogas.També hi va haver una representació de la Penya de l’Espanyol de Valls i de la Penya d’Urgell – Segarra; i evidentment, tota la junta directiva de la Penya.

El sopar va ser molt emotiu en molts aspectes ja que en tres mesos la penya ha assolit molts objectius: realitzar busos per anar a veure partits de l’Espanyol, fer números de loteria, fer samarretes, participar al triangular de futbol sala, etc. I ara, un sopar per tots els socis.
La sorpresa va ser que al finalitzar el sopar: l'aparició d’un pastís amb l’escut de la penya sota els càntics, “A por ellos...olé”, ja que al cap de 24 hores, l’Espanyol va debutar el gran derbi contra el Barça.
Un cop acabat el sopar, hi va haver el torn de parlaments molt emotius, experiències i moltes rialles que van fer que un cop més, Montblanc i comarca es vestís de blanc i blau.
En finalitzar l’acte, es van sortejar uns regals del R.C.R Espanyol, samarretes, mocadors, gorres petites, alfombretes per l'ordenador, etc.

Després, perquè tothom tingués un petit detall, la Junta va obsequiar a tots els socis amb un clauer de la Penya.

Data: 03-12-2007