Dijous, 28 de Març de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 UE L'ESPLUGA - EQUIP MASCULÍ

L'Espluga cau derrotat al camp de l'Alcover, tot i jugar bé
Aquest passat diumenge la Unió Esportiva l’Espluga es va desplaçar al camp de l’Alcover, un desplaçament que es preveia complicat ja que l’equip de la Conca no s’acaba d’adaptar als terrenys de gespa artificial. Tot i així l’equip esplugui cada cop s’hi troba mes còmode.

El partit va començar força igualat, però l’equip local, tot i no jugar la pilota, creava molt perill en desplaçaments llargs. L’Espluga va començar a tocar la pilota i a crear perill a la porteria local, en el primer córner a favor, l’equip espluguí es va avançar en el marcador, l’encarregat de fer pujar el zero a un al marcador va ser Bogdah. Així dons el partit es posava de cara per l’equip espluguí, que en la següent jugada d’atac va fallar el que hagués estat el 0-2. No va ser així sinó tot el contrari ja que l’equip local va fer un desplaçament llarg a banda dreta, l’extrem la va centrar i de primeres el davanter va fer pujar el gol de l’empat el marcador. L’àrbitre a partir d’aquest moment va voler agafar el seu protagonisme ja que va començar a castigar severament a l’equip esplugui, doncs només mostrava cartolines a l’equip visitant, en aquest cas l’Espluga.

Ja a les acaballes d’aquesta primera part l'àrbitre va expulsar a un defensa espluguí per doble amonestació. Amb l’empat al marcador i amb un jugador menys per part de l’Espluga es va arribar al final de la primera part.

La segona part va anar marcada per la superioritat numèrica de l’equip visitant, però l’equip espluguí va aconseguir tornar-se a avançar en el marcador. Després d’una excel·lent combinació entre Miki i Sergio, aquest últim es va plantar fora l’àrea i va fer un xut suau però molt col·locat,  fent inútil l’estirada del porter local, enviant la pilota al fons de la porteria. La llàstima va ser que en la següent jugada d’atac l’Alcover va tornar a empatar el partit amb un gol de Carlos a pròpia porteria, després de voler rebutjar la pilota. Així doncs, amb l’empat a dos al marcador i amb un jugador menys per l’Espluga va començar una allau d’atacs de l’equip visitant que finalment va fer el 3-2. Posteriorment l’Espluga va tenir la opció de empatar el maig. Després d’una excel·lent jugada de Miki i Ametller, aquest va enviar la pilota fora fregant l’arrel del pal. El partit es va acabar amb el 3-2 al marcador i amb una actuació llastimosa de l’àrbitre que en la segona part va deixar de pita dos penals claríssims a l’àrea de l’Alcover i permetia que l’equip local es prengués la justícia per la seva banda. L’Espluga, tot i perdre, va oferir molt bon joc, jugant ràpid, combinant i amb molt de criteri.

Aquest dissabte -1 de desembre- l’Espluga torna a jugar a casa a les 17h, contra la Selva B, intentarà seguir imbatut en el seu camp.

UE l’Espluga  2: Jordi, Antoni, Josep Mª, Sergio, Oriol, Francesc ( Cristian 70’), De Cara, Carlos, Jordi Farre ( Ametller 70’), Bogdah ( Israel 45’), Miki.

Redacció: Gerard Flor

Data: 29-11-2007