Divendres, 29 de Març de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 UE L'ESPLUGA - EQUIP FEMENÍ

Contundent derrota de l' UE l'Espluga femení per 11-1
Aquest dissabte passat -24 de novembre- l’equip femení de la Unió Esportiva l’Espluga es va desplaçar a les Terres de l’Ebre, concretament a la localitat d’Amposta, per disputar el partit corresponent a la jornada setena d’aquest campionat femení.

El partit va començar amb una aclaparadora superioritat de l’equip local, ja que tocaven i jugaven l’esfèric amb criteri, creant molt de perill a la porteria defensada per l’Espluga. L’equip de la Conca, sobre el minut trenta d’aquesta primera part, i quan ja perdien per cinc a zero va començar a crear perill. En una d’aquestes accions Civit va fer el gol de l’Espluga i a posteriori Sònia va estar a punt de fer el segon. Després d’aquestes accions l’Aposta va tornar a l’atac i va ampliar el marcador, aconseguint dos gols consecutius. Amb el 7-1 al marcador es va arribar al final d’aquesta primera part.
La segona part va ser una rèplica de la primera, però l’Espluga va mostrar-se una mica més agressiu, recuperant més pilotes al mig del camp. Tot i així l’equip local va aconseguir quatre gols més en aquesta segona part, aconseguint un marcador final d'11-1. Un marcador que va mostrar que encara hi ha moltes coses que pol·lir en l’equip femení de l’Espluga.
Aquest pròxim dissabte 2 de desembre l’equip espluguí jugarà a casa a les 15:20, contra el Racing Cunit, un rival assequible a priori.
UE l’Espluga  1 : Eva, Mercè, Laura, Jessica, Montse, Silvia, Olga, Raquel, Meritxell, Sonia.
Data: 29-11-2007