Divendres, 29 de Març de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 UE L'ESPLUGA - EQUIP FEMENÍ

L'UE l'Espluga femení només planta cara en la primera part, i perd 1 a 6 davant el Valls
Aquest passat dissabte 18 de novembre l’equip femení de la Unió Esportiva l'Espluga jugava altre cop a casa contra l’equip femení de l’Escola de Futbol de Valls, actual líder del campionat, que ha guanyat tots el partits de lliga. El partit es preveia molt difícil per les espluguines, però tot i saber que l’equip de l’Alt Camp era superior i tenia més rodatge, l’equip local va saltar al camp amb ganes i no va donar el partit per perdut abans de començar. Aquest fet es va notar al camp ja que l’equip visitant veia que no podia frenar cap jugada, ja que les noies de l’equip espluguí ho impedien. En l'única jugada de la primera part que l’equip visitant va poder avançar-se va ser a pilota parada després d’un llançament de córner.

Després d’aquest gol, l'Espluga no va enfonsar-se i va continuar jugant igual. També a pilota parada va arribar el gol de l’empat de l’Espluga, després d’un bon llançament de falta que va efectuar Núria. La portera del Valls va rebutjar l'esfèrica, però Sònia, molt atenta, va rematar la pilota al fons de la porteria. Amb l’empat al marcador es va arribar al descans del partit.

En la segona part, l’equip local no va saber frenar l’equip visitant que va fer notar la seva superioritat marcant cinc gols en aquesta segons part. L'equip femení de la UE L'Espluga va acabar el partit perdent 1-6 i amb un mal sabor de boca ja que havien fet una molt bona primera part i no havien sabut fer el mateix en la segona. Cal esmentar la progressió que estan fent les noies de la Unió Esportiva l’Espluga; és espectacular ja que cal recordar que tan sols fa quatre mesos que es va crear l'equip.

Aquest pròxim dissabte 24 de novembre a les 11:45 l’equip femení de L’Espluga jugarà al camp de l’Amposta, mirant de puntuar però sobre tot seguir aprenent.
UE l’Espluga 1 : Eva ( Toñi 35’), Mercè, Anna March, Cristina, Laura, Monica Sánchez, Monica Martí, Monica Sheila, Sonia, Jessica, Núria, Ariadna, Raquel.
Data: 20-11-2007