Divendres, 19 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 UE L'ESPLUGA - FEMENÍ

Bon partit de UE l'Espluga femení tot hi caure per la mínima
Aquest dissabte 10 de novembre, l’equip femení de la Unió Esportiva l'Espluga va desplaçar-se a la localitat del Vendrell, concretament al Barri del Tancat per jugar contra l’Escola de Futbol de Catalunya. El partit va començar amb un cert domini de l’equip local, però a poc a poc l’Espluga va començar a treure's la pressió de sobre i es va anar aproximant a l’àrea rival. La primera acció de perill la va tenir Silvia, que amb un fort xut de fora l’àrea que va estavellar la  pilota al travesser. Seguidament, Laura també va enviar la pilota al mateix lloc i quan semblava que l’Espluga es posaria per davant al marcador va succeir el contrari ja que en dues jugades desafortunades l’equip local va fer dos gols. Amb el 2-0 al marcador es va arribar al descans del partit.

La segona part va seguir la tònica de la primera però aquesta vegada, i després d’una excel·lent jugada per banda dreta de Cristina, aquesta va passar la pilota a Anna, que sola davant el porter no va perdonar i va escurçar distàncies en el marcador. L’equip local no es va fer enrere amb aquest gol sinó tot el contrari, aquest fet va donar el seu fruit ja que l’equip local va fer pujar el 3-1 al marcador. Seguidament les noies de l’Espluga van fer una altra jugada per banda dreta, conduïda per Munik. Aquesta va fer una passada a l’interior de l’àrea que Laura, de primeres, va enviar al fons de la porteria fent pujar el 3-2 al marcador. L’Espluga encara va tenir dos opcions mes per empatar el partit, la primera la va tenir Anna que va rematar a les mans de la portera local i la segona i mes clara la va tenir Laura, que de penal també va enviar la pilota al cos de la portera. Així doncs, el partit es va acabar amb el 3-2 al marcador, significant la derrota de les espluguines, però demostrant que el seu potencial futbolístic cada dia va a més.
Aquest dissabte 17 de novembre, a les 15:20h, l’equip femení s’enfrontarà a l’escola de futbol de Valls, actual líder del grup.
UE. l’ Espluga  2 :Eva, Núria, Mercè, Anna March, Olga, Anna Farré, Cristina, Mònica Martí, Laura, Mònica Sheila, Mònica Sánchez, Silvia.
Data: 13-11-2007