Divendres, 26 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 11 DE NOVEMBRE: BONAVISTA B - UE L' ESPLUGA Masculí

La gespa artificial, mal aliat de l'Espluga que cau derrotat novament
Aquest diumenge 11 de novembre la Unió Esportiva l’Espluga es va enfrontar amb el Bonavista B, novament jugant en un terreny de gespa artificial. Sembla que als espluguins aquest tipus de superfície no els hi acaba d’anar bé, ja que no han aconseguit puntuar en cap d’aquests desplaçaments. El partit va començar amb un terreny de joc molt ràpid i l’equip de la Conca no s’hi acabava d’adaptar, ja que les passades quedaven molt llargues i les combinacions es feien impossibles. Per sort l’equip local, el Bonavista, no estava gaire afortunat de cara al gol. Aquest fet el va saber aprofitar l’Espluga en la única jugada de combinació que van poder fer, en la qual va arribar el gol de cap de Miguel. Així doncs l’Espluga s’avançava en el marcador i amb el 0-1 es va arribar al descans. 

En la segona part, l’entrenador espluguí va fer dos canvis per intentar millorar el joc de l’equip, però no van donar el resultat esperat ja que es seguia amb la mateixa tònica que la primera part. El Bonavista va sortir molt llençat a l’atac,  molt pressionat en tot el camp i jugant pilotes a l’espai. Aquest fet feia anar de corcoll la defensa espluguina que només podien parar aquestes accions fent faltes. En una d’aquestes accions l’àrbitre va assenyalar penal, quan la falta havia sigut produïda fora de l’àrea. Amb el llançament del penal va arribar l’empat del Bonavista, l’equip local seguia pressionant molt i en la següent jugada d’atac l’àrbitre va tornar a senyalar penal en contra de l’Espluga. Va ser un penal molt discutit ja que prèviament el davanter local va agredir amb el colze al central espluguí. Aquest, caient a terra, va deixar anar el peu i va tombar al davanter. El col·legiat només va veure la segona acció i va senyalar la pena màxima, l’equip local la va transformar i es va posar per davant en el marcador. A partir d’aquest moment l’Espluga va tirar-se a l’atac per buscar l’empat, però va passar tot el contrari ja que amb un excel·lent xut creuat, el davanter del Bonavista va clavar la pilota al fons de la porteria, fent pujar el 3-1 al marcador.  L’Espluga no va abaixar el braços i després d’un llançament de falta, Ferré va escurçar diferències en el marcador. L’equip de la Conca encara va tenir les seves opcions per empatar el partit però el marcador ja no es va moure i es va arribar al final del partit amb el resultat de 3-2.
Aquest dissabte 17 de novembre l’Espluga torna a jugar a casa, terreny on només ha deixat escapar dos punts. El rival d’aquest dissabte a les cinc de la tarda serà el Gimnàstic B .
UE l’ Espluga  2 : Albert, Antoni ( Gerard 76’), Josep Mª, Sergio, Oriol, Francesc (Bogdah 74’), Joan (Ferré 45’), Miguel, Ionut Alexandru ( Carlos 45’), Jordi, Miquel.
 
Data: 13-11-2007