Dijous, 09 de Maig de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 UE L'ESPLUGA - FEMENÍ

Les noies espluguines aconsegueixen la primera victòria en partit oficial
Aquest dissabte 3 de novembre, l’equip femení de la UE L'Espluga, va aconseguir guanyar contra la Floresta “B”, en el seu primer partit oficial, ja que cal recordar que és un equip de nova creació.  El partit va començar amb deu minuts de retard, ja que l’àrbitre es va retardar. El partit va començar molt igualat entre els dos equips, però en una jugada de desencert va arribar el gol visitant. A partir d’aquest moment les noies espluguines es van començar a treure la son de les orelles i van començar a jugar la pilota, això va donar el seu fruit ja que Anna va fer pujar l’empat al marcador. L'Espluga no va afluixar i aprofitant que jugaven millor que el rival van aconseguir remuntar el marcador, amb un gol aconseguit per Sonia després d’una bona passada de Núria. L’equip local encara hagués pogut ampliar el marcador però amb la victòria momentània de 2-1 es va arribar al decans del partit.

En la segona part, l’equip visitant volia empatar el partit però la defensa espluguina continuava sent tan efectiva com havia estat en la primera part. Quan l’Espluga va tornar a agafar la iniciativa, va continuar tenint molt bones combinacions i provocant perill a l’àrea visitant. Ja en les acaballes del partit, les noies de l’equip femení de l’Espluga van aconseguir el 3-1 obra de M. Sheila, després d’una excel·lent jugada d’equip, ja que la pilota va sortir des de darrera, jugada passant pels peus de Txell, després cap a Olga, aquesta va obrir a banda on hi havia Montse, que va fer una passada cap al punt de penal, allí va agafar la pilota M. Sheila que va enviar la pilota al fons de la porteria. A partir d’aquest moment l’equip femení va poder començar a celebrar la primera victòria oficial d’aquest equip. Una vegada l’àrbitre va xiular el final del partit, l’alegria es va fer notar dins i fora del terreny de joc. Una cosa que cal esmentar va ser la falta d’esportivitat de l’equip visitant, ja que no va voler donar la mà en finalitzar el partit.
Aquest pròxim dissabte dia 10, l’equip femení de l’Espluga es desplaça al Vendrell per jugar a les 13:00h  contra l’Escola de Futbol de Catalunya.

UE l’Espluga 3 :   Eva( Toñi 35’), Núria, Civit, Anna March, Mercè, Anna Ferré, Olga, Sonia, Ari, Txell, Cristina, Jessica, M. Sheila. 


Data: 06-11-2007