Dimarts, 16 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 UE L'ESPLUGA - MASCULÍ

L'UE l'Espluga derrota al líder amb un excel·lent partit.
Aquest dissabte 3 de novembre, l'equip de l’Espluga s’enfrontava al líder del grup 24 de tercera territorial, un partit que es preveia molt difícil ja que aquest equip no havia perdut cap partit. L’Equip local coneixedor del potencial de l’España-Canonja va sortir al camp molt motivat, fruit d’això ja en el minut dos, Xesco, en la primera jugada d’atac, encarrilava el partit i feia pujar l'1-0 al marcador. L’equip visitant també donava guerra ja que amb desplaçaments llargs i canvis de joc portava molt perill. Sobre el minut 10 d’aquesta primera part i fruit d’una d’aquestes jugades d’atac va arribar el gol de l’empat per l’España-Canonja.

Tot i així, l’Espluga portava el ritme de partit i amb bones combinacions en el mig del cap provocava que l’equip espluguí jugues molt ràpid i arribés fàcilment a la porteria visitant. L’España-Canonja no tenia més remei que tallar aquest vendaval de joc amb faltes. En una d’aquestes accions, l’àrbitre va senyalar una falta al vèrtex esquerra de l’àrea gran. Civit va ser l’encarregat de llençar la falta, la pilota és va estavellar al travesser, però De Cara, molt atent, va rematar-la amb el cap al fons de la porteria fent pujar el 2-1 al marcador. Amb aquest resultat es va arribar al descans.
La segona part va començar amb la mateixa tònica que la primera. L’espluga arribava amb molt perill a la porteria visitant. L’ocasió més clara la va tenir Ametller, que va fallar el que seria el 3-1. A partir d’aquest moment, l’equip visitant va començar a pressionar molt més. Això feia anar de corcoll a la defensa espluguina, ja que tenia que parar la major part de les accions amb falta. En una d’aquestes accions, l’àrbitre va xiular un penal molt dubtós dins l’àrea de l’Espluga. L’equip visitant va xutar la pena màxima amb molta potència i molt descol·locada, enviant la pilota fora. Després d’aquesta acció els dos equips van continuar intentant fer algun gol més però el marcador ja no es va moure. D’aquest partit cal destacar la brillant actuació de Lopez (porter de l’Espluga) i el retrobament amb el gol de Xesco i De Cara.
Aquest pròxim diumenge, dia 11, l’equip de la Conca és desplaça al camp del Bonavista “B” per tal d’intentar aconseguir els tres punts i apropar-se a la zona alta de la taula.
UE l’Espluga  2 : Lopez, Musté, Guasch, Aneas, Casanova, Xesco, Civit, De Cara, Ionut, Ametller ( Bogdah 72’), Rosell.
Data: 06-11-2007