Dijous, 28 de Març de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 UE L'ESPLUGA - FEMENÍ

L'Equip femení de la Unió Esportiva l'Espluga segueix progressant, tot hi perdre
El dissabte 27 d'octubre, l’equip femení de la UE L'Espluga es va desplaçar al camp de la Floresta, per disputar la tercera jornada de lliga. El partit va començar amb mitja hora de retard, però això no va fer perdre la motivació a les noies de l’equip espluguí. Aquestes van començar molt bé i van aguantar l’empat a 0 fins el minut 19 d’aquesta primera part, que va ser quan l’equip local es va avançar al marcador. El partit era molt disputat però l’equip local creava més perill; fruït d’això van caure 2 gols més. Sobre el minut 30, Mercè, de falta directa des de el mig camp, va escurçar diferències en el marcador, significant així el 3-1. Seguidament l’equip local va fer el 4-1 i en l’últim segon de la primera part i abans de que xiulés l’àrbitre, Mercè va xutar des del mig del camp aconseguint un gol que el col·legiat no va donar, ja que va argumentar que havia xiulat abans de que xutés la pilota.

La segona part va tenir més color espluguí que va controlar més a les jugadores locals, tot i així la Floresta “A”  va aconseguir el 5-1 en una jugada de desencert. Sonia va escurçar les diferencies  en el marcador aconseguint el 5-2 per l’Espluga, fent un gol des de gairebé mig camp. Quan semblava que arribarien més gols per l’Espluga va ser tot el contrari i va caure el 6-2 al marcador. Així doncs la Floresta “A” és va endur els tres punts.
Aquest dissabte  3 de novembre a les 15:20 l’equip femení jugarà a casa contra la Floresta “B”, en busca dels tres punts i sobre tot millorar molt més com a equip.

UE l’Espluga  2: Eva, Núria, M. Sánchez, Mercè, Anna March, Ariadna, Anna Farré, Raquel, Jessica, Sonia, Meritxell, Aida, Cristina, M. Martí.


Data: 30-10-2007