Dimecres, 24 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 UE L'ESPLUGA - FEMENÍ

Primer partit oficial de l' U.E. L'Espluga femení
Aquest diumenge dia 21 l’equip femení de la UE L'Espluga va disputar el seu primer partit oficial conta La Pobla de Mafumet femení. El nervis es van fer presents en els primers minuts de partit ja que era de preveure. Però mica en mica l’equip local es va començar a trobar en el camp. La primera part va acabar amb un resultat de 0-4, gols produïts en aquest temps de desconcert. D’aquesta primera part cal lamentar la lesió de Silvia per part de l’Espluga.

La segona part va ser molt diferent ja que l’equip local va començar a defensar més dur i a portar més perill a l’ària visitant, amb bones combinacions d’atac. En una d’aquestes accions Laura va fer el primer gol de L’Espluga, després d’una excel·lent jugada d’Ariadna, fent pujar així el 1-5 al marcador. L’equip local hauria pogut aconseguir més gols, però l’encert de la portera visitant i el desencert de les espluguines no ho van fer possible. L’equip visitant en canvi si que va ampliar el marcador i amb el resultat de 1-6 es va arribar al final del partit.
Aquest proper dissabte l’equip femení és desplaça a la Floresta per jugar el segon partit de lliga. El partit és disputà al camp municipal de la Floresta a les 20:00h

U.E. L’Espluga Femení      1: Eva, Antonia, Nuria, Jessica, Sonia, M. Martí, Laura, Olga, M. Sánchez, Mercè, Raquel, Anna, Ariadna, Silvia.


Data: 24-10-2007