Dijous, 28 de Març de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 UE L'ESPLUGA - MASCULÍ

L'UE L'Espluga segueix perdonant de cara a porta i empata in extremis
Aquest dissabte 20 d'octubre, la Unió Esportiva l’Espluga va jugar a casa contra el Salou B. El partit va començar amb cert domini de l’equip visitant i quan només havien passat 10 minuts un fort xut des de fora l’ària, que va desviar un defensa espluguí, va despistar al porter local, significant així el 0-1 al marcador. Després d’aquest gol l’Espluga va fer un pas endavant i va anar a buscar l’empat però els davanters espluguins topaven una vegada i una altra amb el porter visitant. Quan semblava que havia d’arribar el gol de l’Espluga va passar tot el contrari ja que va arribar el segon del Salou, era el segon xut a porteria que efectuava l’equip visitant, així dons amb aquesta màxima efectivitat del Salou és va arribar al descans.

La segona part seguia la tònica de la primera, fins que en una jugada d’atac conduïda per Oriol i posteriorment rematada per Ferré, l’Espluga va escurçar diferències en el marcador. L’entrenador local sobre el minut 70 de partit va moure fitxa, en busca de capgirar el marcador,  va fer entrar dos jugadors de refresc, provocant una petita restauració de l’equip. Aquests canvis van donar resultat, ja que en qüestió de 5 minuts Miki, que havia passat de jugar de central a punta, va aconseguir el gol de l’empat després d’una excel·lent jugada per banda esquerra d’Oriol. L’Equip local va seguir buscant l’empat però ja no va arribar i és va arribar al final del partit amb empat a dos. Amb aquest resultat l’Espluga deix escapar dos punts del Municipal del Riu Sec.
Aquest dissabte La UE l’Espluga és desplaçarà al camp del Vimbodí en busca dels tres punts. El partit és disputarà a les 15:45.

U.E. l’Espluga     2: Llort, Josep Mª, Jordi, Sergio, Oriol, Francesc, Joan, De Cara (Antoni 71’), Ionut, Farré (Xavier 71’), Miquel.
U.D. Salou B       2: Diop, Piskumoy, Rafael, Yuri, Miquel, Llamado, Xavier Tunez, Alexander, Ian, Ignasi.

Data: 24-10-2007