Divendres, 26 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 UE L'ESPLUGA

L'Espluga perd per mèrits propis
El diumenge 7 d'octubre la Unió Esportiva L’Espluga va desplaçar-se al camp de la Floresta. El partit es va jugar a les 12:30h, fet que va marcar l’inici del partit, ja que l’equip de la Conca va saltar al terreny de joc molt espès i no aconseguia entrar en el joc del partit. L’equip local es va aprofitar d’aquest fet i en una jugada desafortunada entre la defensa i el porter de l’Espluga  va fer arribar el gol de la Floresta. Quedava gairebé tota la primera part per davant i l’Espluga es va posar a jugar la pilota, en busca del gol de l’empat, però aquest no va arribar ja que els davanters no estaven encertats de cara porteria. Amb 1-0 és va arribar al final de la primera part.
En la segona part l’Espluga va sortir llançada a l’atac però continuava el desencert de cara a la porteria. Mica en mica es veia que el gol no arribava, l’equip de la Conca es va anar desinflant. L’Equip local, ja en els últims minuts, va posar a prova al porter espluguí, però aquest amb una excel·lent parada va refusar la pilota. Amb aquest curt resultat es va arribar al final del partit i la Unió Esportiva L’Espluga va perdre el segon partit consecutiu fora de casa.
El proper dissabte l’Espluga jugarà a casa  a les 17h. Contra el Salou B.
La Floresta CD   1 :    Juan, Jonathan, Borrull, Moreno, Roberto, German, Jaime Rafel, Adiran, David, Martin, Pons, Fernando.
U.E. L’Espluga   0: Llort, Sergio (Toni 76’), Jordi Pérez (Jordi Sans 45’), Joan, Francesc (Jordi Ametller 73’), Jordi Farré, Miquel, Ionut Alexandru, Oriol, De Cara .
Data: 16-10-2007