Divendres, 26 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 SERVEIS INFORMATIUS

L'Espluga estrena equipació golejant 9-0
Aquest dissabte 6 d'octubre la Unió Esportiva L’Espluga va jugar el seu primer partit oficial davant el seu públic, que va poder veure la nova equipació de l’equip. Aquest partit el va disputar amb el Duesaigües “B”. El partit va començar amb molts canvis respecte l’onze inicial de la jornada passada, uns canvis provocats per diferents baixes. Aquest fet no va suposar cap problema per l’Espluga ja que va sortir al camp amb les idees molt clares i disposat a endur-se el partit des de el primer minut i així va ser, no havien passat cinc minuts quan  Xesco efectuant una centrada de banda dreta va penjar la pilota a l’ària petita, que va enviar al fons de la porteria, era l’un a Zero.

Consulta la classificació

L’Espluga no es va fer enrere i continuava remenant molt l’esfèric, fruit d’aquest domini absolut de la pilota les ocasions de gol eren constants, per la qual cosa és veia vindre que el segon no tardaria a caure i així va ser; desprès d’una passada llarga des de segona línia Bepo seguint la jugada i aprofitant-se de l’errada del porter va fer pujar el dos a zero al marcador. Resultat amb el que és va arribar al descans del partit.
En la segona part l’equip visitant va sortir més llença. Però va durar poc, ja que l’Espluga va tornar a imposar el seu joc i provocant la desesperació de l’equip del Duesaigües que només podia parar les jugades de l’equip local amb faltes. Sobre el minut 7 d’aquesta segona part va arribar la sentencia definitiva Oriol feia pujar el 3-0 al Marcador , el quatre a zero el va fer Miki de cap. Sobre el minut 68 de partit l’entrenador espluguí va donar entrada a De Cara, jugador que de cap  va ser l’encarregat de fer pujar el 5-0 al marcador. El sisè no tardaria en arribar i també arribaria de cap concretament del cap de Cristian que va pentinar la pilota. En la següent jugada d’atac,  l’àrbitre va xiular un penal sobre Xesco, aquest va ser l’encarregat de llençar-lo i fe pujar el 7-0 al marcador. De Cara va fer el vuit a zero desprès d’una jugada individual surtin gairebé de mig camp, també aquest jugador va aconseguir el novè desprès d’engaltar la pilota de “volea “, Amb aquest gol és convertia amb el màxim anotador del partit amb tres gols. Amb el  resultat de nou a zero finalitzava el partit de la segona jornada de tercera territorial.
La següent jornada l’equip de L’Espluga de Francolí és desplaça a la Floresta, el partit és disputarà diumenge a les 12:30 h. En aquest barri de Tarragona.
U.E. L’Espluga   9: Albert, Josep M., Jordi Pérez (Cristian 45’), Joan, Francesc, Jordi Farré, Jordi Sans (Jordi Ametller 68’), Miquel, Ionut Alexandru, Oriol, Gerard (De Cara 68’).
Duesaigües B   0 :    Jordi, Luis, Perrey, Jorge, Jordi, Gerard, Graviel, Trap, Miquel, Porreta, Piqué, Navarro, Roger, Carlos

Data: 09-10-2007