Divendres, 19 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 ATLETISME

Dos espluguins a la Val d'Aran Alpin Running Meeting.
La  competició, puntuable per a les Gore Tex Series estava formada per dues parts: el dissabte, amb l'infernal Kilòmetre Vertical, que amb tan sols 3'5 kms de distància ascendia 1000 metres de desnivell, des de la base de l'estació de Baqueira Beret (1500 m) fins a Cap de Baqueira (2500m). Per continuar el diumenge amb la Vertical Race, la qual tenia idèntiques sortida i arribada, pero amb un recorregut "lleugerament" més suau, d'uns 11 kms, pero també de pujada.
Jordi Mateu va aconseguir la 9ena posició a la general de la Vertical Race amb un temps de 1h12'44", magnífic resultat si tenim en comte el poc temps que fa que es dedica a la disciplina de muntanya. Jordi Pàmies va optar per córrer els dos dies aconseguint una 17ena posició el primer dia, pujant el kilòmetre vertical en 40'01", i la 13ena posició el diumenge entrant a meta en 1h13'41".
Tot i el cansament acumulat, els dos resultats de Pàmies li han permès l'accés directe a la Tower Challenge, que és així com s'anomena la super final que es disputarà el proper dimarts dia 16 d'octubre a la torre de Collserola de Barcelona. El repte, molt senzill, pujar des de la base de la torre fins al mirador per les escales exteriors, tot un espectacle garantit.
L'Espluga endavant... i amunt!!

Redacció: Club Atlètic Espluguí


Data: 02-10-2007