ENVIAR UN MISSATGE
CERCADOR

SERVEIS INFORMATIUS

L'espluguí Jordi Pàmies aconsegueix finalitzar l'Ultra Trail del massís del Montblanc
El passat dia 26, l'espluguí Jordi Pàmies va aconseguir un dels seus somnis, finalitzar l'Ultra Trail del Montblanc, la més prestigiosa del món. La cursa, que té un recorregut total de 170 kilòmetres i un desnivell de 9700 metres, fa la ronda al massís del Montblanc i passa per tres països durant el seu recorregut, França, Itàlia i Suïssa. Pàmies va necessitar una preparació física i mental molt específica i dura per afrontar en plenes condicions el repte. No va ser gens fàcil, només començar, la sortida va ser posposada degut el mal temps. També va ser necessari modificar part del recorregut, malmès per la pròpia tempesta. Al final, a les 23:30 del passat dia 24 d'agost, i sota la pluja, es va emprendre la sortida. Durant el recorregut, el jove corredor espluguí, va patir problemes, que fins i tot el van fer pensar en una retirada, però gràcies al suport de la família i els amics que participaven juntament amb ell, va aconseguir el seu objectiu, arribant a la meta despres de més de 42 hores de cursa.//EFMR