Dissabte, 27 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS

El problema amb els terrenys a l'eixample sud retarda la construcció del Pavelló Municipal

L’adquisició dels terrenys per la construcció del Pavelló Poliesportiu de l’Espluga, continua retardant la construcció d’aquesta infraestructura. L’Ajuntament haurà de renunciar a la subvenció d’aquest any, pel fet de no haver finalitzat els tràmits de compra dels terrenys, que encara s’han de declarar com a equipaments.

El canvi d'ubicació del pavelló a l'eixample sud, previst en un principi al camí de la Cometa, ha estat el detonant del conflicte a l’hora de donar l’ajut. El què inicialment era una tàctica per  aconseguir fer avançar el projecte del pavelló abans de tenir els terrenys, ara s’ha convertit en un problema. L’Ajuntament va presentar el primer projecte basant-se en els terrenys municipals i d’equipaments que té al carrer de la Cometa, per tal d’agilitzar el procés, contemplant la possibilitat de canviar el projecte posteriorment. La Secretaria General de l’Esport però, ha suggerit a l’Ajuntament, que renunciï a la subvenció d’aquest any, per no disposar dels tràmits de canvi de terreny finalitzats. Si el consistori vol optar a la convocatòria del 2008, abans haurà de tancar els procés els terrenys i hauran de ser declarats com a sòl d’equipaments de titularitat municipal. Un cop s’hagi fet aquest tràmit, la Generalitat s’ha compromès a finançar el projecte del Pavelló. Precisament fa uns dies, una comissió delegada de l’Ajuntament de l’Espluga va visitar el Secretari General de l’Esport per negociar la concessió final de l’ajut.

El 21 d’agost de l’any passat, l’ajuntament va aprovar definitivament el projecte del pavelló al camí de la Cometa, molt a prop del dipòsit d’aigua, i del camí de la Serreta. També fa un any que la Secretaria General de l’Esport es va comprometre a la subvenció de 848.000 euros, que servirien per pagar el 50% de les obres. L’Ajuntament havia promès que abans de la primavera d’aquest any, el Pavelló Municipal d’Esports estaria construït.
Data: 06-08-2007