Divendres, 19 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ

La Cursa Popular de l'Espluga bat el seu rècord, amb 1150 inscrits
La impressionant Cursa Atlètica de l'Espluga de Francolí, que enguany, en la seva 30ena edició, va superar el rècord d'inscrits amb 1150  persones. També es va superar un altre rècord, el de participants que van arribar a meta, que van ser 963. El guanyador d’enguany, Abdelghani El Hassany, va acabar els 15 quilòmetres del recorregut amb un temps de 48 minuts i 25 segons. Pol Guillem, guanyador de l’anterior edició i sotscampió en la de 2005, no va córrer enguany. D’altra banda, Teresa Pulido va ser la guanyadora de la categoria femenina, tot i que no va fer tan bona marca com l’any passat. Amb un temps de 56  minuts, la corredora de l’Agrupació Atlètica Catalana va sobrepassar en alguns segons el temps que havia fet el 2006.

D’altra banda, cal destacar el fabulós paper que va tenir  el jove atleta espluguí Adrià Vilà, que amb només 17 anys va completar el recorregut en l’impressionant temps de 55 minuts i 45 segons. D’aquesta manera, es va classificar en 14è lloc, posició espectacular si tenim el compte l’alt grau de competitivitat de la cursa i l’abundant presència d’esportistes d’alt nivell i atletes professionals.
La Cursa Atlètica de l’Espluga transcorre per 15 quilòmetres, tot passant per llocs emblemàtics del nostre entorn més proper, com és Poblet. És una de les curses amb més història del calendari atlètic català.



 
Data: 06-08-2007