Dilluns, 29 de Novembre de 2021
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 ATLETISME

Adrià Vilà aprova amb nota als campionats d'Espanya de Cross per clubs
El 46è Campionat d’Espanya de Cross per Clubs es va disputar el passat diumenge dia 13 de febrer a la localitat andalusa de Punta Humbría (Huelva) sota l’organització de la Federació Espanyola d’Atletisme.

Els millors clubs estatals de la present temporada de Cross van participar al circuit del Poliesportiu Municipal Antonio Gil Hernàndez, un total de 176 clubs amb 2300 atletes en competició repartits en les diferents categories i modalitats, on cal destacar la presència del jove atleta espluguí Adrià Vilà que forma part del club Joventut Atlètica Sabadell.//EFMR

El dia va ser gris amb pluja intermitent durant una competició que, com és habitual, va estar marcada per la gran expectació i el gran ambient atlètic.

L’Adrià Vilà va disputar la prova de cross curt, una modalitat nova per a ell dins la categoria absoluta amb un total de 4000 mts de recorregut. L’Adrià no va tenir una bona sortida, uns 250 corredors van fer que els primers metres fossin complicats per l’atleta espluguí que mica a mica va guanyar espai per poder augmentar el ritme. Finalment, va aconseguir assolir una bona 71ª posició amb un temps de 12’29’’.

Data: 16-02-2011