Dijous, 28 de Març de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 ATLETISME

Adrià Vilà, Campió de Catalunya amb la J A Sabadell
La ciutat de Granollers fou l’escenari el passat diumenge dia 30 de gener 2011 de la 91ena edició del Campionat de Catalunya de Cros Individual i de Clubs organitzat pel Club Atlètic Granollers per delegació de la Federació Catalana d’Atletisme. Freda matinal dominical i gran ambient com és habitual en aquesta important competició en la que hi participaren prop de 1500 atletes, tots ells repartits per les diferents categories que tingueren que córrer pel circuit de terra i herba al voltant de les pistes municipals d’atletisme. // EFMR
L'atleta espluguí Adrià Vilà (J A Sabadell) va disputar aquest campionat aconseguint una destacada 4a posició en la categoria promesa, després de córrer 10.500 metres i ajudar al seu equip a guanyar de forma brillant el títol de  Campió de Catalunya de Clubs.

A Granollers els atletes sortiren a disputar-se els títol, les medalles i una bona classificació per ajudar al seu club a aconseguir la millor posició possible i també per assolir una de les places per integrar la Selecció Catalana en els propers Campionats d’Espanya de l’especialitat.

L’Adrià tot i no fer la millor cursa de la temporada estigué sempre en les primers posicions de la seva categoria i finalment aconseguir els seus objectius de guanyar el campionat per clubs i el d'assolir un bon lloc per poder formar part de l’equip promesa que representarà a la Federació Catalana en els estatals de cros.

L’Adrià Vilà disputarà aquest diumenge dia 6 de febrer una cursa 3.000 metres en pista coberta a Sabadell, i posteriorment el dia 13 de febrer participarà en  el Campionat d’Espanya de Cros per clubs a Punta Umbria (Huelva) tot i que de moment no sap si correrà el cros curt o la categoria promesa, ja que en ambdues proves hi està classificat.

Data: 05-02-2011