Dijous, 25 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 U. E. L'ESPLUGA

Merescuda victòria de l'equip femení per 11 a 0 davant el Calafell
L'equip femení de la UE l'Espluga va aconseguir dissabte passat una contundent victòria davant el Calafell. En un partit brillant, les espluguines van dominar des del primer minut i fruit d'aquest domini els gols van començar a arribar ben aviat. En una gran triangulació, Montse va obrir el marcador, que va ampliar Laura amb tres gols gairebé consecutius. Mercè, després d'una gran jugada personal d'Anna Farré, va fer pujar el cinquè just abans que l'àrbitre assenyalés el descans. Les locals marxaven al vestidor amb la sensació de que, tot i estar fent un molt bon partit, no es podien ni es volien relaxar de cara al segon temps. // Mónica Sánchez
D'aquesta manera s'iniciava la segona part, amb les espluguines tocant i creant jugades de combinació realment vistoses. Amb els canvis que els entrenadors van introduir en aquest moment del joc, l'equip no se'n va ressentir i va seguir donant un nivell alt i constant. Amb el pas dels minuts els gols continuaven arribant, aquest cop obra de Sònia, que feia pujar el sisè i el setè al marcador. Laura, de falta directa, tornava a perforar la porteria rival.

L'Espluga no donava cap opció al Calafell, que no va poder evitar encaixar els tres últims gols del partit, que van fer Anna, Laura i Mercè, que en una arrencada des de la seva àrea tancava el marcador, que mostrava un contundent 11-0 per a les locals.

Les sensacions van ser molt positives, i les jugadores de la UE es van mostrar molt satisfetes no només pel resultat aconseguit, sinó més aviat per l'espectacle que havien donat a la seva fidel afició, als que com sempre volen donar les gràcies pel suport oferit, tot i les baixes temperatures que van haver de patir.
Data: 28-01-2011