Dissabte, 20 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 MOTOR

La Conca veu passar de reüll el Rally Catalunya-Costa Daurada que ha acabat amb victòria de Loeb
El 46 RallyRACC Catalunya-Costa Daurada s'ha acomiadat un any més de les comarques de Tarragona, passant ben a prop de la Conca de Barberà. Les comarques properes del Priorat i el Baix Camp han estat part de l'escenari d'una espectacular competició que molts conquens, per proximitat, han volgut seguir des d'algun dels pobles de les comarques veïnes. El Rally ha acabat aquest diumenge amb una última etapa realment trepidant donada l'aferrissada lluita entre dos pilots per ocupar la segona plaça del podi, Petter Solberg i Dani Sordo, arrodonida pel sisè triomf consecutiu al Rally de España. Sébastien Loeb, ha conclòs a Salou la penúltima prova del Campionat del Món FIA que per bé que s'ha celebrat amb els títols mundials decidits, no li ha faltat interès esportiu a cadascuna de les tres jornades de carrera de què ha constat. //EFMR/Foto i vídeo: Andrés Vergara

Al tram de la Mussara, el pilot Françes Sébastien Ogier va patir un petit accident que li va fer perdre uns minuts i el va fer baixar de la classificació quan anava segon darrera de Sebastián Loeb.

En les tres etapes, els Citroën han estat els més ràpids en tots els trams disputats, ja que el Ford de Latvala i d'Hirvonen no aconseguien vèncer cap especial, ni tan sols les de terra de la primera jornada, acabant respectivament en quarta i cinquena posició del ral·li.

Expectació, públic i difusió
D'altra banda, el RallyRACC ha estat seguit per una gran quantitat d'aficionats durant les tres etapes, destacant també el correcte comportament dels mateixos així com la seva magnífica ubicació durant les 16 especials celebrades, en les quals no es registrava cap incident digne de menció. El RACC ha realitzat un gran esforç amb una primera etapa mixta terra-asfalt d'elevada espectacularitat, recuperant d'aquesta manera la superfície de terra, absent del recorregut des de l'any 1992. Amb això tornava el record dels millors anys del mundial, establint-se un precedent organitzatiu i també esportiu que sens dubte seguiran altres curses, cosa que confirma el caràcter innovador del que sempre ha fet gala el RACC. Un altre dels aspectes més rellevants per a l'elevada difusió que ha tingut la prova va ser la retransmissió d'un tram en directe a través del Canal 33 concretament la segona passada per l'especial de Riudecanyes en la segona etapa.

Data: 24-10-2010