Dissabte, 20 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 UE L'ESPLUGA

Balanç de temporada
Diumenge 18 de juny: Bandalisme -per novena vegada aquesta temporada- a les instal·lacions municipals de la Unió Esportiva  L’Espluga.

Tret d’aquests incidents, de les destroces i dels d’anys ocasionats, la temporada creiem que ha estat positiva. Parlem que ha estat positiva esportivament parlant, ja que l’escola de futbol base han tret bons resultats producte de la feina feta durant aquest últims anys, exemple remarcable d’aquets bons resultats van produir-se el passat dos de juny que és va disputar el IV Torneig de futbol base de l’ U.E. L’Espluga. On el Prebenjami va quedar segon classificat desprès de perdre en la final contra el Nàstic, el Benjamí per el seu cantor també va quedar segon, l’Infantil va quedar tercer classificat i finalment el Cadet va quedar segon classificat perdent la final contra el Montblanc.



Pel que fa al primer equip, que aquesta temporada militava a tercera territorial dins el grup 25, és van complir els objectius marcats en l’iniciï de la temporada. Ja que el jugadors i la directiva van  marcar com objectiu quedar entre els cinc primers i així ha succeït l’Unió Esportiva l’Espluga aquesta temporada a quedat cinquè classificat, per darrere de l’ Alcover, el Racing Rocafort, el Roda de Barà B i el Catllar B. Em dit que l’objectiu estava complert però aquesta cinquena posició te un regust agre dolç ja que amb una mica més de regularitat podíem haver aconseguit l’ascens. L’any binen serà l’objectiu a marcar, però sense oblidar-se de conservar el bon ambient aconseguit aquest últims anys.
L’Unió Esportiva L’Espluga també aprofita aquestes línies per donar les gracies a tots els espònsors, col·laboradors i socis que gracies a tots ells fan possible que puguem tirar en davant aquest club. També felicitar al Racing Rocafort per haver aconseguit l’accents com el millor tercer.

Finalment l’Unió Esportiva L’espluga bol créixer com a club i la propera temporada vol crear un equip femení de futbol 7. Aquest divendres 29  a les 19h al camp de futbol  de L’Espluga de Francolí tindrà lloc una primera presa de contacte amb el camp de futbol, amb totes aquells noies de la comarca que hi vulguin formar part.

Data: 25-06-2007