Dimarts, 16 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 SERVEIS INFORMATIUS

Gerard Barrabeig s'apropa a la glòria al campionat del món, però una averia li trenca el somni
El pilot espluguí Gerard Barrabeig, el millor representant de l'estat espanyol al Campionat del Món de Kàrting, va quedar-se prop de la glòria en l'edició d'aquesta competició que per primer cop es feia a l'estat, en concret al Circuit Internacional de Zuera (Saragossa). Una avaria tècnica a la prefinal, però, va fer que Barrabeig no pogués aconseguir el seu somni. Un total de 125 pilots es van disputar el títol. Finalment, Barrabeig va quedar a la 17ena posició. //EFMR
Entrenaments cronometrats
Després de rodar sempre entre els mes ràpids en els entrenaments lliures, el pilot espluguí va aconseguir, en una complicada sessió de qualificació on la pluja va caure amb força, el 3r temps del seu grup.

Classificatòries
Per accedir a la final, reservada als 34 millors, cada pilot havia de disputar 3 rondes classificatòries. En la primera, Gerard Barrabeig ja va tenir un problema tècnic però va remuntar des de la 30a posició fins a la setena plaça. En les dues carreres següents, va guanyar amb autoritat, assegurant-se així una molt bona posició per la prefinal.

Prefinal
En el Warm-Up del diumenge al matí, Gerard Barrabeig va signar el segon millor temps, a 58 mil·lèsimes del pilot holandès Nick De Vries. Arnaud Kozlinski, el Campió del Món 2009, tenia clar que Barrabeig arribaria al pòdium, i de fet, molts especialistes pensaven el mateix. Semblava l'únic capaç d'inquietar al recentment fitxatge de McLaren, l'holandès Nick De Vries. Però una vegada mes, la mala sort s'anava a apoderar del pilot espluguí. Després d'una difícil sortida, Barrabeig va remuntar fins a aconseguir el grup capdavanter. Rodava mes ràpid que els líders. Però quan faltaven 5 voltes per al final, el propulsor es va trencar deixant a Gerard Barrabeig fora de la cursa. Per la final, estava condemnat a sortir des de la posició 31. El pòdium era inassolible.

Final
Gerard Barrabeig va donar tot el que va poder a la final. Va remuntar més de 15 posicions i va acabar al 17è lloc. Quan es tracta del Mundial, ja es considera un bon resultat, però sense l'avaria tècnica de la final, podria haver aspirat a molt més. La propera cursa de Gerard Barrabeig serà aquest cap de setmana al circuit de Campillos (Màlaga) on es disputarà la tercera prova del Campionat d'Espanya de Kàrting.

Data: 22-09-2010