Divendres, 29 de Març de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 SERVEIS INFORMATIUS

Gerard Barrabeig, líder al Campionat d'Espanya de kars 2010, a prop del triomf
Aquest pasat cap de setmana Gerard Barrabeig ha guanyat la segona prova del campionat d'Espanya de Karting 2010 al circuit de Kars “d'Alcalá del Rio” a Sevilla. En la primera carrera el jove pilot va quedar primer i va quedar segon en la següent, d'aquesta manera s'endogué el liderat en la seva categoria. Durant els entrenament conometrats, Gerard Barrabeig va ser dels més ràpids, i va ser el cinquè més ràpid en els entrenaments oficials del divendres. En les rondes classificatòries, Gerard va començar a estrènyer els seus rivals. Va acabar tercer en la primera mànega i en la segona estava en plena lluita per la victòria quan un toc amb un altre pilot li va fer perdre diverses posicions. En la pole position es feia amb la tercera posició en la graella de sortida de la primera carrera del diumenge. //EFMR

Proves Finals

En la primera carrera Gerard sortia a per la victòria però el seu kar no va arrencar bé en la sortida i va perdre alguns llocs. El jove espluguí va remuntar fins a la segona plaça, que es va transformar en victòria després de la sanció infringida a Rubén Rodríguez.

La mateixa fallada en la sortida de la segona carrera el va fer baixar fins a la quarta plaça, però era més ràpid que els seus rivals i va aconseguir remuntar fins a la segona plaça.

"És un molt bon resultat", va comentar Gerard després de la carrera. "Mancant 2 proves per al final, ens hem apropat moltíssim al capdavanter (Jorge Pescador). El material que ens proporciona la fàbrica italiana Birel funciona molt bé i podem mirar les properes proves amb optimisme.”


La propera carrera de Gerard serà el Campionat del Món de Karting el 18 i 19 de setembre en el Circuit Internacional de Zuera, prop de Saragossa.
Data: 06-09-2010