Dimecres, 24 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 SERVEIS INFORMATIUS

L'equip femení de la U. E. l'Espluga, campió del torneig de Futbol 7
Després de finalitzar fa tan sols unes setmanes el campionat de lliga amb uns excel·lents registres, quartes a la classificació, 35 punts i 74 gols a favor, l'equip femení de la Unió Esportiva l’Espluga tancava la temporada el passat dissabte, guanyant el seu primer títol, en imposar-se al Montblanc, al Santa Coloma de Queralt i l'Acadèmia de Futbol de Catalunya, en el tercer torneig de Futbol 7 femení de L'Espluga de Francolí. // EFMR
La jornada començava el dissabte pel matí amb el torneig de futbol base, en les categories d'Alevins i Pre-benjamins, amb la participació de diversos clubs i una molt notòria assistència de públic. Ja a la tarda, en el primer partit, les espluguines, s'enfrontaven a les de Santa Coloma, que ben aviat, mitjançant una jugada a pilota parada, es posaven per davant al marcador. L'ansietat per empatar el partit i el fet que el cronòmetre anava corrent, accentuava cada cop més el nerviosisme, i tot i intentar-ho, les locals no arribaven amb claredat a l'àrea rival, però al final l'insistència va tenir la seva recompensa, quan a falta de cinc minuts pujava l'1-1 al marcador.
 
A la tanda de penals, les espluguines s'imposaven, fet que els donava dret a classificar-se com a primeres de grup. A les semifinals es produïen els creuaments entre primers i segons de grup, així que les locals es jugaven el passi a la final amb el Montblanc. Les de casa eren les que portarien el compàs d'aquest partit amb una molt sòlida defensa i molts moviments a la part de dalt. Els gols d'Aida i Mariona col·locaven un 2-0 al marcador, i certificaven l'accés a la final davant l’Acadèmia futbol de Catalunya. Les locals, molts centrades des de l'inici de l'encontre marcaven la pauta del partit, sense donar opcions al rival en atac i amb diverses arribades a la porteria contraria, encara que la falta d'encert de cara a porta feia que amb l'empat a zero s'hagués de disputar la final del torneig novament a la tanda de penals. La primera en transformar el gol per part de l'Espluga era Silvia Vernet. Després d'una llarga tanda de penals, Toñi Castro era l'encarregada d'aturar tres llançaments a les del Vendrell, i Vanesa l'autora del gol que donava la Copa a les espluguines.
Data: 19-06-2010