Divendres, 26 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 SERVEIS INFORMATIUS

La U.E. L'Espluga sense profunditat perd el derbi contra el Rocafort
Aquest passat dissabte dia 24 d'octubre l’equip masculí de la Unió Esportiva l’Espluga jugava davant el seu públic, el rival era el Racing Rocafort. El matx es preveia igualat i així va ser, el Racing va sortir amb ganes de guanyar i d'endur-se els tres punts, cosa que els espluguins no van sortir amb les mateixes ganes. Això es va notar al camp ja que l'equip visitant presionava bé i lluitava totes les pilotes, tot i així l'equip espluguí controlava força bé l'esfèric, però no tenia profunditat, aquest fet anava bé per l'equip visitant ja que defensivament no tenien molta feina. En una jugada aïllada i després d'una centrada per banda dreta, la pilota va rebotar en un defensa de l'Espluga i aquest va enviar la pilota al fons de la xarxa, fen pujar el primer gol al casiller de Rocafort. Amb aquest gol a pròpia porteria per l'Espluga és va acabar la primera part.
 
Redacció: U.E. L'Espluga 

En la segona part els jugadors espluguins van sortir amb la mateixa motivació que la primera part, és a dir quasibé nul·la i així no és pot anar a guanyar un partit. Aquest fet el va aprofitar el Racing Rocafort que després d'un desplaçament llarg , l'esfèric va arribar als peus del davanter, que quedant-se sol davant de porter no va perdonar i va fer pujar el 0-2 al marcador.

L'Espluga després d'aquest gol es va treure una mica la son de les orelles i va començar a tenir una mica més de profunditat, despès d'una excel·lent combinació atac, Adrian de vaselina va escurçar diferències en el marcador, amb l'un a dos en el marcador l'equip espluguí va apretar per aconseguir l'empat que va estar apunt d'aconseguir les acaballes del partit, després que una pilota lluitada per Anton va arribar a peus de Adrian, aquest llençant-se a terra va xutar a porteria però amb la mala fortuna que “Calavera”, jugador del Rocafort, va refusar l'esfèrica i amb el 1-2 en el marcador es va arribar al final del partit. Convertint-se amb la primera derrota de l'Espluga a casa seva.

Data: 31-10-2009