Dissabte, 20 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 SERVEIS INFORMATIUS

L'equip femení de la U.E. L'Espluga arranca el campionat amb una victòria
El passat cap de setmana va començar el campionat de futbol-7 femení de Tarragona, amb dos grups de dotze equips cadascun i tres equips de la conca al grup 1: L'Espluga de Francolí U.E., Sta.Coloma Queralt U.E., i Montblanc U.E.
L'Espluga arrancava el campionat, al sempre complicat Camp Municipal de La Floresta, el diumenge 25 a les 17.00h. Amb un equip molt mentalitzat des del principi i un bon posicionament sobre el terreny de joc, les espluguines van imposar el seu ritme des de l'inici amb rapides recuperacions de pilota, sense deixar que les rivals tinguessin oportunitat de jugar la pilota amb fluidesa i creant nombroses ocasions de gol, que per desesperació de les de la Conca, acabaven amb la pilota estabellant-se al pal o amb una gran intervenció de la portera rival, que sens dubte va evitar un marcador més ampli i acabaria el partit sent la jugadora més destacada de La Floresta.

Redacció: U.E. L'Espluga

Fruit d'aquest domini l'Espluga es posava per davant al marcador a la meitat del primer periode, amb un espectacular gol d'Ariadna Cañellas després de rematar a mitja volea un centre des del costat dret, inaugurant així el compte golejador de les espluguines en la temporada 2009/10. Així s'arrivaria a la fi del primer temps. La segona part començaria amb una tònica similar, però sense exercir tanta pressió sobre la sortida de la pilota de les rivals i facilitant algun espai en els contraatacs.A ixí arribava el gol de l'empat per l'equip local. Però les de la Conca, amb un gran esperit de lluita i demostrant que en tot moment es van voler sobreposar, aconseguien el gol de la victòria a 10 minuts del final, despres d'una jugada d'oportunisme d'Alba Heredia, que donava la victòria a les espluguines i estrenava el seu compte particular el dia del seu debut en partit oficial amb l'U.E. Espluga de Francolí. Cal destacar i agraïr en nom de tota la plantilla la nombrosa presència d'afeccionats de l'Espluga que van acompanyar, animar i disfrutar de la victòria de l'equip en aquest difícil desplaçament.
Felicitar tot l'equip en general pels tres punts aconseguits i pel bon partit realitzat. Felicitar també pel seu debut defensant els colors de l'Espluga, la Raquel Sanahuja, la Sheila Cantillo i l'Alba Heredia.
Data: 31-10-2009