Dimarts, 16 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 CICLISME

La primera pedalada de BTT "Missatgers del Cister" se celebrarà el proper diumenge 26 de juliol
El Club BTT Francolí organitza el proper diumenge 26 de juliol la primera edició de la pedalada de BTT Missatgers del Cister, basada en una llegenda no confirmada de Ramon Berenguer IV, el Sant, on els missatgers recullen un missatge escrit per l'abat de Poblet i un per l'abadessa de Vallbona i que han de lliurar al compte. El primer participant que entregui el missatge esdevindrà Cavaller Missatger o Dama Missatgera del Cister pel compte Ramon Berenguer IV.

La prova comptarà amb dos recorreguts; un més llarg de 53 km que segueix el traçat del GR175 la Ruta del Cister de Poblet a Vallbona de les Monges i torna al monestir de Poblet passant pels Omells de Na Gaià i Senan; i un altre de més curt de 22 km, que seguirà una part del GR175 i tornarà per altres senders.
El Missatge del Drac
L'entitat espluguina també ha organitzat una activitat paral·lela dirigida als acompanyants i familiars dels participants en la pedalada de BTT. El Missatge del Drac es tracta d'un recorregut que es pot fer a peu o en BTT amb la finalitat d'anar trobant unes pistes (paraules) que al final del trajecte definiran un missatge que ens durà al tresor amagat. El senyor feudal del Castell de Milmanda explicarà la història del DRac i farà passar alguna prova especial als que s'animin a participar-hi. Per a més informació i inscripcions podeu consultar el web: www.bttfrancoli.com // El Punt
Data: 15-07-2009