Dijous, 28 de Març de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 TREKORIENTACIÓ A LA RUTA DEL CISTER

Més de 1200 persones i 70 mascotes tanquen el millor any de la Trekorientació
Aquest diumenge 6 de Maig es va celebrar a l’Albereda de Santes Creus, l’última prova de la Trekorientació a la Ruta del Cister 2007. Una activitat en la que van participar un total de 410 persones i 30 mascotes. Xifra que ha fixat un nou màxim d’assistència, obligant a tancar les inscripcions dos dies abans de la celebració de la prova.
Un dia esplèndid i un cel clar gràcies al vent, han acompanyat als trekers durant tota la jornada. Aquestes condicions, han fet de l’activitat un exercici complet i en alguns moments fins i tot una mica dur a causa d’alguna pendent més llarga que la resta. L’esforç es veia compensat a l’arribada, ja que a la recta final, just a l’entrada al monestir, uns músics de samba Brasilera interpretaven diferents ritmes i músiques amb l’objectiu d’animar i felicitar als participants pel seu esforç.
Un cop recuperats, els trekers han pogut prendre part d’un sorteig de material esportiu i material de senderisme Piolet, per arribar al fi de festa amb l’entrega dels premis i la foto de família. Aquest protocol, s’ha convertit en una tradició entre tots els participants i forma part del bon ambient i familiaritat que regna sempre en l’activitat.
Jesús Escoda (President del Consell Comarcal de l’Alt Camp i alcalde de Santes Creus), Marina Ranyé (Responsable de l’àrea de turisme del Consell Comarcal de l’Alt Camp), un representant de l’empresa Eukanuba (Patrocinadora de la categoria mascota) i en Gonzalo Gil (Director tècnic de la prova) han estat els encarregats de clausurar l’acte i repartir els premis als guanyadors.
 

 

Els recorreguts a Santes Creus han estat els següents:
- Vermell: 33 balisses 25 Km de recorregut
- Blau: 22 balisses 15,500 Km de recorregut
- Verd 14 balisses 4,200 Km de recorregut
Santes Creus era l’escollida per tancar el cicle de la millor Trekorientació feta fins ara. Més de 1200 trekers  han volgut formar part d’aquest rècord assistint a les 3 proves, i gràcies a la seva confiança, han convertint la Treko en una clàssica de la primavera de caràcter clarament popular i proper a tot tipus de públics.
Una activitat que no acaba del tot, ja que es podrà seguir vivint l’experiència de la Treko a la web www.trekorientacio.com Una web que sobrepassa les 7.000 visites en 3 mesos i on podran trobar les fotografies de l’esdeveniment, els vídeos musicals amb les millors imatges de les 3 proves, entrevistes, les classificacions, el fòrum i ben aviat els jocs de la treko, que permetran als trekers poder-se entrenar fins que no arribi la propera trobada l’any vinent.
La Trekorientacióés una original activitat esportiva de caràcter popular, que combina el senderisme i l'orientació, pels llocs més singulars al voltant dels monestirs del Cister, i que proposa la realització de tres proves en forma de circuit: Vallbona de les Monges, Bosc de Poblet i l’Albereda de Santes Creus.
L'objectiu de la prova era trobar la totalitat de les balisses de cada categoria i tornar al punt de sortida, completant el mapa en el mínim temps possible. Un cop a l'arribada, els participants han demostrat haver recorregut aquest itinerari, mitjançant la presentació del full de control de balisses degudament segellat.
 

 

Drac Actiu SL , La Ruta del Cister i el PNIN de Poblet, han estat els organitzadors i mostren la seva satisfacció davant l'èxit obtingut, que supera tots els objectius fixats des del inici, i volen agraïr a tots els patrocinadors i col·laboradors i també a tots els trekers la seva confiança, tot esperant retrobar-se amb tots ells l’any vinent amb noves sorpreses, nous recorreguts i mantenint aquest esperit familiar i festiu de l’activitat.
 

FOTOGRAFIES I MÉS INFORMACIÓ PER PREMSA
 

Hem preparat pels mitjans un recull de les millors fotografies de la prova que podran descarregar-se en la zona de premsa www.trekorientacio.com/premsa.php lloc on hi trobaran les imatges més rellevants i les fotografies de la prova en bona qualitat. També podeu contactar amb comunicacio@trekorientacio.com per demanar qualsevol tipus d’informació o material.
RESULTATS I CLASSIFICACIONS
 

Els primers llocs de cada categoria han estat els següents:
CATEGORIA
NOM PARTICIPANTS
TEMPS TOTAL
1 IMR
Sociats Asensio, Just
3:03:07
1 IFR
Izquierdo, Laura
5:35:58
1 IMB
Belascoain Garcia, Ricard
1:43:52
1 IFB
Roig Herrera, Olga
2:15:28
1 IMV
Gomez López, Emilio
0:50:08
1 IFV
Toribio, Belén
0:33:01
1 EAB
Sergi Civit, Albert Torres i Joan PLana
1:45:13
1 EAV
Montse Catasus, Montse Gestí, Francesc Calaf
0:40:55
1 EFB
Victor Areny, Carles Areny i Toni Pinto
2:02:58
1 EFV
Marc Guasch, Elisanda Vilaplana i Antoni Vilaplana
0:36:24
1 EMB
Whisky (jordi Sucarrats)
1:57:01
1 EMV
Juan Francisco López, Sónia Jiménez i Ana Maria López
0:58:21
Llegenda:
IMR      Individual Masculí Roig
IFR       Individual Femení Roig
IMB:     Individual Masculí Blau
IFB:      Individual Femení Blau
IMV:     Individual Masculí Verd
IFV:      Individual Femení Verd
EAB:    Equip amics blau
EFB:    Equip família blau
EMB:    Equip Eukanuba mascota blau
EAV:    Equip amics verd
EFV:    Equip família verd
EMV:    Equip Eukanuba mascota verd
 

Podreu trobar el llistat complet de classificacions a la nostra web www.trekorientacio.com
Data: 08-05-2007