Dissabte, 27 de Abril de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 ATLETISME

Espectaculars resultats al control atlètic del FACVAC a Valls

El passat dissabte dia 4 de juliol, el FACVAC de la mà de la Federació Catalana d’Atletisme, va organitzar un nou control atlètic a les pistes d’atletisme de Valls. Atletes d’alt nivell d’arreu de Catalunya es van desplaçar fins la capital de l’Alt Camp per participar en la competició. L’organització del control va ser tot un èxit i la participació va tenir un nivell espectacular, convertint-se les pistes de Valls i els controls atlètics que el FACVAC hi organitza en tot un referent a Catalunya per a aconseguir marques personals.

La primera de les proves disputades va ser el llançament de martell femení, on van llançar atletes de nivell estatal. Entre elles, l’espluguina Lídia Pons (ISS l’Hospitalet) que tot i no estar al seu nivell habitual, va aconseguir la segona posició amb un llançament de 50.90 metres.
 
La prova de salt de llarga va tenir un gran nivell, aconseguint-se tant en categoria masculina com en femenina els rècords de la pista. En categoria masculina l’atleta del FACVAC Sergi Miró va acabar en segona posició aconseguint la seva millor marca personal amb un millor salt de 6’76 metres que alhora és marca mínima per a participar als campionats d’Espanya Júnior que es disputen aquest cap de setmana a Mallorca. En categoria femenina la prova va ser guanyada per l’atleta de l’Espluga de Francolí Marta Miró (FC Barcelona) amb un espectacular salt de 5.92 metres, que es converteix en la millor marca personal de l’atleta i en el  nou rècord de la pista de Valls. // Jordi Miró
Data: 11-07-2009