Dijous, 28 de Març de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 ATLETISME

Marta Miró frega del rècord de Catalunya de 100 metres tanques
El passat dimecres 10 de juny, en el marc del trofeu Campmany de Barcelona disputat a les pistes Joan Serrahima, l’atleta espluguina Marta Miró (FC Barcelona) va millorar l’impressionant registre aconseguit feia una setmana a Ginebra en els 100 metres tanques, assolint uns espectaculars 13”82. Amb aquesta marca, Marta Miró aconsegueix apropar-se a tan sols 6 centèssimes del rècord de Catalunya Absolut de la distància. Marta Miró es troba en un gran moment de forma i haurem de seguir molt atents les pròximes actuacions de la jove atleta de l’Espluga. //Jordi Miró
La també espluguina Lídia Pons (ISS l’Hospitalet) va realtzar també un gran concurs de llançamentr de martell, on amb tres llançaments per sobre dels 52 metres es va acostar molt a la seva millor marca personal, amb un millor llançament de 52 metres i 47 centímetres. En el mateix concurs de llançament de matell l’atleta del FACVAC Gemma Terradas va aconseguir un millor llançament per sobre dels 35 metres, una mica lluny encara de la seva millor marca personal i rècord del FACVAC.
En els 1500 metres llisos, bona actuació de l’atleta de l’Espluga Ramón Gasull (FC Barcelona) que va aconseguir baixar de la barrera dels 4 minuts per segon cop, amb uns 3’59”65 que suposen la seva segona millor marca personal.

Data: 22-06-2009