Divendres, 29 de Març de 2024
L'Espluga de Francolí
Portal d'Entitats Esportives
El web de l'esport espluguí!
 
 
CASAL DE L'ESPLUGA - SECCIONS D'ESPORTS
 
CLUB ATLÈTIC ESPLUGUÍ
 
SECCIÓ D'HOQUEI DEL CASAL DE L'ESPLUGA
 
SELECCIÓ D'HOQUEI CONCA
 
UNIÓ ESPORTIVA L'ESPLUGA
 
MOTOCLUB FRANCOLI
HISTORIA
TITOLS ACONSEGUITS
PARC MOTOR FRANCOLÍ DE LES FONTANELLES
WEB OFICIAL
 
SOCIETAT DE CAÇADORS
 
GERARD BARRABEIG, PILOT ESPLUGUÍ DE KARS
 
JOSEP ANTONI COLLADO, PROFESSIONAL DE LA PESCA DE BLACK BASS
 

SERVEIS
Contacteu amb nosaltres
Cerca al WEB
 

 
 EXCURSIONISME

La trekorientació per la Ruta del Cister acaba a Santes Creus
Aquest dilluns 30 d’Abril a les 11.00 del matí es va realitzar a l’Hotel Class Valls la presentació oficial de la cursa a l'Albereda de Santes Creus, que serà la última prova de la Trekorientació a la Ruta del Cister del 2007. El president del Consell Comarcal de l'Alt Camp, el senyor Josep Jesús Escoda, i el Director Tècnic de la Trekorientació a la Ruta del Cister 2007, Gonzalo Gil, han estat els amfitrions de la presentació i han donat a conèixer els aspectes més rellevants d'aquest esdeveniment, pel que s’han recuperat antics camins que conformen un excepcional paisatge en forma de laberint de vinyes i d’altres atractius culturals i naturals de la zona.

D’aquesta manera els participants podran conèixer millor el territori i practicar aquest innovador turisme esportiu i cultural, tot realitzant un recorregut circular que sortirà del mateix monestir de Santes Creus i que en la categoria més llarga, la vermella, arribarà fins a la Serra de Montmell.


Una cursa que tanca un cicle molt satisfactori per tots els implicats, els quals desitgen que Santes Creus es converteixi en una gran fi de festa per celebrar els més de 1000 participants que haurà tingut la treko aquest any. Amb aquest objectiu, els organitzadors han preparat un seguit de sorpreses, regals i activitats noves pels participants que vagin al monestir de Santes Creus el pròxim diumenge 6 de maig, amb la voluntat de premiar-los i agrair la seva participació, recolzament  i confiança durant les tres proves.


La Trekorientació és una activitat esportiva en la que proposa la realització de tres proves, amb l'objectiu de recórrer els llocs més singulars al voltant dels monestirs del Cister. Una prova enfocada al participant que realitza un itinerari a peu amb l'objectiu de trobar una sèrie de balises o fites, comptant amb l'ajut d'un mapa. A més, es presenta com un esdeveniment obert a tots els públics, al proposar tres tipus de recorreguts (de 6, 15 i 26 km) per tal que tothom, des de les famílies, passant pel grup d’amics, als corredors; puguin gaudir-ne i participar a la seva manera d’aquesta gran trobada.


La Trekorientació a la Ruta del Cister ofereix als trekers l'oportunitat de gaudir dels beneficis de la pràctica esportiva combinant idealment cultura, natura i esport. Encara hi ha la possibilitat d’inscriure’s a la tercera cursa. Per a més informació podeu consultar la web: www.trekorientacio.com o trucar al telèfon  973 212 971 en horari d’oficina.

Data: 02-05-2007